2016-08-17, 19:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Cytat:
Napisane przez florencee
Może to pod pachami jest związane z produkcją mleka? Trochę o tym czytałam jak mi się guzek zrobił też. Że mogą być jakieś zatkane kanaliki czy coś takiego...
|
Pewnie tak + ma związek z obrzękniętymi piersiami itd. - pokazywałam dziś i pytałam położnej jak byliśmy w przychodni.
Odespałaś trochę w dzień?
Cytat:
Napisane przez ziuta.
 zapewnione
A te powiększone węzły to od laktacji chyba tak jak Florencee pisała. A jak będziesz u lekarza to zapytaj o to koniecznie, albo położną jak przyjdzie.
|
Już pytałam (j.w.) , dzięki za kciuki, o wizycie napiszę niżej .
Cytat:
Napisane przez iweczka
Nie nadążam prać i prasować ubranek
|
ja też. Piorę praktycznie codziennie (prasuję zresztą też, ja albo TŻet. TŻet wziął się jeszcze za robienie przetworów...)
Cytat:
Napisane przez aneks17
Powiem Wam, że wczoraj miałam mega kryzys. Tak już chcę mieć Syna przy sobie, że pół dnia ryczałam nad tym, że on nie chce wyjść z tego brzucha...
I chcę Wam się pochwalić tym, co udało mi się dzisiaj "skończyć". Brakuje oczywistych danych, ale prorokiem nie jestem, więc nie mogę ich teraz wyszyć. :P
Będzie piękna pamiątka!
|
oj... już niedługo będziesz go już miała przy sobie!
Pamiątka rzeczywiście super! 
Melduję po wizycie, że Kasia w 8 dobie życia waży 3650 (urodzeniowa 3540), czyli od piątku przybrała 250g . Przybiera podobno rekordowo . Reszta też ok. Przychodnia, położna - bez zarzutu. Latam już bez szwów .
I'll be dreaming my dreams with you..
|
|
|