Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowe 2017
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-17, 21:08   #4512
Agnes_K
Raczkowanie

Dot.: Mamy styczniowe 2017

Cytat:
Napisane przez camilla21 Pokaż wiadomość
Hej hej ;-)
Ale naszkkrobalyscie jak mnie nie było! Próbuję wszystko nadrobic
U nas dzis 20 tc i ruchy czujemy od prawie 3 tygodni.. troche szybko jak naa pierwsza ciaaze, ale mysle ze to wielkosc corci ma znaczenie, bo jest o dwa tygodnie wieksza ;-)
Nawet mąż ostatnio czul ręką znaczy ja czuulam, i polozylam jego rękę na brzuchu.. ale się wzruszył

Oficjalnie urlop macierzyński zacznę od połowy października, a do tego czasu mam zamiar pracować z tym ze kończę zamiast o 23 po 21

Czy wy nadal macie problem z trądzikiem? Jak z nim walczycie? U mnie jest jakaś tragedia..cała twarz w jakiś wypryskach, jakiś stanaach zapalnych.. dekokt i plecy również :-(
Uzywam maści cynkowej i mydła antybakteryjnego, ale to jak walka z wiatrakami...

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Witam w klubie - tez planuje pracowac do polowy pazdziernika (moze sie uda urwac wczesniej) i niestety rowniez walcze z cera nie mialam wczesniej idealnej, ale teraz mam wysyp malych krostek na policzkach, masakra jakas zdecydowanie mi sie cera pogorszyla w ciazy

Cytat:
Napisane przez furjatka Pokaż wiadomość
Ktoś się chyba do mnie dobija..

Wczoraj poczułam takie puknięcie i się zastanawiałam czy tą bączek się błąka czy dzieć. Ale przed chwilą trzy razy takie krótkie, szybkie puknięcia, delikatniutkie, ale tym razem to na pewno to i właśnie na linii majtek
zazdraszczam u mnie tez nadal cisza i zadnego pukania

KPZ gratuluje synka!!!

Ja tez bym chciala do SR ale wracam do Polski z poczatkiem listopada, mam nadzieje, ze to nie za pozno...
Agnes_K jest offline Zgłoś do moderatora