2016-08-17, 21:08
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy styczniowe 2017
Cytat:
Napisane przez camilla21
Hej hej ;-)
Ale naszkkrobalyscie jak mnie nie było! Próbuję wszystko nadrobic 
U nas dzis 20 tc i ruchy czujemy od prawie 3 tygodni.. troche szybko jak naa pierwsza ciaaze, ale mysle ze to wielkosc corci ma znaczenie, bo jest o dwa tygodnie wieksza ;-)
Nawet mąż ostatnio czul ręką  znaczy ja czuulam, i polozylam jego rękę na brzuchu.. ale się wzruszył
Oficjalnie urlop macierzyński zacznę od połowy października, a do tego czasu mam zamiar pracować z tym ze kończę zamiast o 23 po 21
Czy wy nadal macie problem z trądzikiem? Jak z nim walczycie? U mnie jest jakaś tragedia..cała twarz w jakiś wypryskach, jakiś stanaach zapalnych.. dekokt i plecy również :-(
Uzywam maści cynkowej i mydła antybakteryjnego, ale to jak walka z wiatrakami...
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
Witam w klubie - tez planuje pracowac do polowy pazdziernika (moze sie uda urwac wczesniej) i niestety rowniez walcze z cera nie mialam wczesniej idealnej, ale teraz mam wysyp malych krostek na policzkach, masakra jakas zdecydowanie mi sie cera pogorszyla w ciazy 
Cytat:
Napisane przez furjatka
Ktoś się chyba do mnie dobija..
Wczoraj poczułam takie puknięcie i się zastanawiałam czy tą bączek się błąka  czy dzieć. Ale przed chwilą trzy razy takie krótkie, szybkie puknięcia, delikatniutkie, ale tym razem to na pewno to  i właśnie na linii majtek 
|
zazdraszczam u mnie tez nadal cisza i zadnego pukania 
KPZ gratuluje synka!!!
Ja tez bym chciala do SR ale wracam do Polski z poczatkiem listopada, mam nadzieje, ze to nie za pozno...
|
|
|