2008-01-29, 10:27
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: dziwna sytuacja
Cytat:
Napisane przez czoornoo
skoro on nie wykazuje inicjatywy,a tobie baaardzo zalezy to zadzwon do niego np z zastrzezonego zeby nie wiedzial kto dzwoni i poprostu spytaj! to bedzie najprostsze... 
|
Tak, albo niech na niego wyczekuje pod jego domem, przecież w końcu bedzie musiał do niego wrócić... Szanujmy sie trochę. Chłopak nie chce utrzymywać kontatu. Nagabując go, tylko sprawę sie pogarsza. Wiem, że dążymy do "zamknięcia" sytuacji, poznania przyczyn, ale czy to zawsze jest dobre?
Kejkej, odpuść. Myślę, że w ten sposób prędzej coś się wyjaśni. A że pyta o Ciebie znajomych, no bo pyta, bo wie, że Ci się spodobał i chce sobie od czasu połechtać swoje ego. Pyta, może licząc na odpowiedź, że siedzisz i myslisz o nim, a może po prostu Cię lubi i jest zainteresowany co u Ciebie słychać.
Nie wiem tez dlaczego od razu oczekujesz tak definitywnego zerwania kontaktu-usunięcie z listy znajomych?? Dlaczego miałby to robić? Pokłóciliście się? A z resztą, może Cię nawet usunął, a Ty o tym nie wiesz, bo usunięcie z zablokowaniem niewiele ma wspólnego.
Myślę, że chciałabyś aby było czarne albo białe- nie chce byc ze mną, to dlaczego mnie nie usunął, dlaczego pyta, dlaczego po prostu nie wyparował... Może on Cię polubił, ale nie na tyle, by cos z tego wyszło. Widzi, że się zaangażowałaś i najzwyczajniej w świecie mu głupio. A może ma trzeci sutek i boi się, że tego nie zrozumiesz... Przyczyn może być setki, po najbardziej absurdalne. Nikt Ci nie powie, co siedzi w jego głowie.
Odpuść. Jeśli mu zależy, to się postara...
|
|
|