Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bierzemy tabletki antykoncepcyjne i NIE jesteśmy w ciąży-wątek ANTYschizowy ;) cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-18, 10:47   #185
DagmaraRose2000
Perfumoholik z wyboru

Dot.: Bierzemy tabletki antykoncepcyjne i NIE jesteśmy w ciąży-wątek ANTYschizowy ;)

Mam pytanie, zaczęlam brać tabletki, konkretnie Sidretelle 30. Jest to moje pierwsze opakowanie (tj. pierwsze od dawien dawna, już raz brałam Sidretelle 30). Obecnie jestem w trakcie przerwy siedmiodniowej, w sobotę mam zacząć nowe opakowanie. Przez cały czas brania opakowania miałam plamienia, gdy zrobiłam przerwę pojawiło się krwawienie (dość hardcorowe), teraz jest 6 dzień przerwy, a krwawienie zaczyna się ''wyłączać''. Trochę mnie to dziwi, bo
przy braniu Sidretelli, x czasu temu, już od pierwszego opakowania nie miałam problemow z plamieniami w trakcie brania tabletek, a krwawienie z odstawienia utrzymywało się chyba do 2 lub 3 tabletki po 7 dniowej przerwie.
Nie wiem, czy powinnam się tym martwić?
Seksy były, ale nie obstawiam raczej ciąży. Zastanawiam się po prostu czemu kiedyś reakcja organizmu była kompletnie inna na te same tabletki, a teraz jest inna. Fakt, hormony się zmieniają, ale czy któraś z Was miała podobnie?

"Don't you know there ain't no devil, there's just God when he's drunk."
DagmaraRose2000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując