Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ewa Chodakowska czas start!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-18, 15:43   #91
papciekapcie
Rozeznanie

Dot.: Ewa Chodakowska czas start!

Cytat:
Napisane przez roux666 Pokaż wiadomość
I jak teraz? Lepiej czy nadal glodujesz? Mam nadzijee, ze sie przyzwyczailas nieco...

Mnie w 3 miesiace spadlo niemal 6 kg juz. Ale waga mi stanela od jakichs 3 tygodni. Staram sie takze wiecej cwiczyc, rzadko podjadam ( a jak podjadam to kostke czekolady gorzkiej)... A teraz jade do Polski i bedzie ciezko sie trzymac diety- same wiecie jak to jest w domku u mamusi.
Bede sie starac nie przekraczac 1500 kcal, ale odpadnie mi cwiczenie przez tydzien
No i nie dosc ze mi sie waga zatrzymala to te wakacje... Nic to, wroce i nie wiem czy wpasc w normalny tryb po powrocie, czy dolozyc wiecej cwiczen...?
Dzisiaj miałam na lunch kanapki z pieczywa pełnoziarnistego. No, i już jest dużo lepiej. Może ta kalarepa ma jakieś działanie wygłodzające? ;p Jutro też zamiast tego biorę kanapki z jakąś pastą fasolowa czy czymś. W sumie myślałam, żeby robić sobie jakieś zupki czy makarony do pracy i potem na ciepło jeść na miejscu, ale z drugiej strony to więcej roboty niż przy kanapkach. Chyba zrobię w niedzielę wieczorem na poniedziałek i wtorek i wezmę ze sobą. Wgle takie głupie pytanie mam, ale jakbym wzięła to w opakowaniu plastikowym, takim do przenoszenia żywności, i odgrzałabym w tym opakowaniu w mikrofali, to nie wybuchnie, albo nie stopi się to opakowanie? ;p
Czemu odpadną ci ćwiczenia w rodzinnym domu? Może namówisz swoją mamę do ćwiczeń? ;p
A jak wrócisz do siebie, to ja bym ćwiczyła normalnie, ale pewnie po tygodniu obrzarstwa kusiłoby mnie, żebym ćwiczyła więcej

Cytat:
Napisane przez LaReveuse Pokaż wiadomość
A czy około 4 godziny jazdy rowerem może mi zastąpić trening z Ewą? Masakra, uwielbiam rower a ćwiczenia wręcz przeciwnie i po prostu szukam przyjemniejszego "zamiennika"
Wydaje mi się, że 4h jazdy w zupełności wystarczą Dlaczego nie lubisz ćwiczeń z Ewą?

Btw. wczoraj wieczorem zrobiłam bikini. To będzie chyba mój ulubiony trening Niby cięzki do wykonania, i trzeba się pchać do przodu, ale nie jest jakiś masakryczny, że nie da się zrobić ;p
I chyba wchodze już w tą faze ćwiczeń, kiedy mam coraz mniej zakwasów na drugi dzień
papciekapcie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując