2016-08-19, 07:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może ktoś mi wytłumaczy co ze mną nie tak?
Cytat:
Napisane przez Azurri
Widze że czytanie ze zrozumieniem to naprawde duzy problem nawet u Super-Moderatora, hmm od tamtego czasu duzo się zmieniło, jezeli chodzi o opinie innych przyjmuje je bo konstruktywna krytyka zawsze wnosi wiele, ale nie bezsensowne pisanie ze ja oczekiwalem niewiadomo czego, tak samo widzę Ty Super-Moderatorko masz tendencje do zakrzywiania i przekręcania faktów  Ale Ciesze się ża tak o mnie pamiętasz, przytaczasz że nie zgadzam się z opiniami innych czyli? jednej osoby która ma jakies mongolskie teorie i dorabia ideologie do praktycznie kazdego zdania które napisze ja czy ktoś inny? Krytykowac Autora mozna, ale autor juz nie moze bo wtedy jest bu ble i niegrzeczny ? Proponuje trochę zdrowego rozsądku... bo jak tak CZYTASZ uwaznie to mozna dostrzec że opinie są różne, ale jak widzę wybiórczo dostrzegasz tylko te, które możesz przypasować do swojej teorii... czekam na wyzwanie mnie od trolli czy innych chamów bo śmiem odpowiedziec i mieć własne nie dokońca spójne z twoim czy koleżnaki heretyczki zdanie... 
|
Badz co badz, za bardzo sie rzuczasz . A to wcale nie sprawia, ze ktos Cie wezmie powaznie i pomysli, ze faktycznie jest tak jak mowisz.
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
|
|
|