Dot.: help angielski
Witam Serdecznie
Nazywam się ................ mieszkam w Polsce, jestem mamą 2 chłopców którzy grają w państwa grę Tibia
Niestety w ostatnim czasie włamano nam się do komputera i postacie którymi grali moi synowie zostały shakowane.
Postanowiłam zgłosić ten proceder na policję, ponieważ przyzwalając na takie działania wzbogacamy złodziei, którzy okradając dzieci zarabiają realne pieniądze na serwisach aukcyjnych sprzedając (itemy – itms)
W tym celu ,aby policja nie zignorowała moich oskarżeń zasłaniając się czynem małej szkodliwości- potrzebuję IP włamywacza.
Jeżeli jest to możliwe bardzo proszę o podanie IP osoby która logowała się
W dniu 22.07.2005 około godziny 00.58 polskiego czasu na postać ...........w świecie Xantera Postać nadal nie odzyskana wysłaliśmy recovery key i czekamy na odpowiedz
Oraz
Dnia 21.08.2005 około godziny 9.26 polskiego czasu i trochę wcześniej na postać ............. w świecie Xantera - postać już odzyskana
Moje dzieci poświęciły na państwa grę wiele czasu ,czerpiąc z tego przyjemność, a w obecnej sytuacji są załamane.
Dodam że zapłaciłam za 2 paccki .............and......... .. ,więc proszę poważnie potraktować moją prośbe.
Z wyrazami szacunku i pozdrowieniami .........
Ps. Proszę pomyśleć również nad ustaleniem wspólnego czasu Tibi dla graczy z całego swiata, ułatwiło by to dzieciom komunikacje.
Jak to brzmi ??? chciałabym zdobyć te IP ale bez policji to tylko ich dobra wola ale musze spróbować szkoda mi moich dzieci;-( dzieki tej gierce moj 8 latek nieźle zalapal angielski ale jeszcze nie na tyle żeby mi pomóc ;-)
wykropokwalam tam gdzie wstawie prawdziwe dane
poza tym nie wiem czy uzyc polskiego czasu czy europejskiego ;-(
|