Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wstydliwa druhna
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-19, 10:41   #3
kmjk
Raczkowanie

Dot.: Wstydliwa druhna

Czytając Twoją wypowiedź miałam wrażenie że czytam moją druhnę Też jest dość wstydliwa, zawsze trzyma się na uboczu, rozkręca się dopiero w towarzystwie, które dobrze zna. Powiem Ci jak wygląda pogląd na sprawę ze strony PM. Chcę aby moja druhna była ze mną na kilku przymiarkach, żeby siedziała za mną w kościele, żeby złożyła podpis i żeby dobrze się bawiła Absolutnie nie wymagam żeby wygłaszała mowy, żeby słodziła z drużbantem (tutaj zamierzam pogadać z DJ żeby nie śpiewali tej zwrotki), żeby wyciągała gości do zabawy. Znam ją od kilkunastu lat i wiem że będąc w centrum uwagi nie będzie w swoim żywiole, ale zrobi to dla mnie i bardzo to doceniam
Pogadaj z PM o swoich obawach. Skoro to Twoja przyjaciółka to powinna znać Cię na tyle że zrozumie. Ustalcie Twój "zakres obowiązków". Niech wtajemniczy przyszłego męża i drużbanta, żeby ci nieświadomie nie zrobili czegoś na opak.
Głowa do góry kiedyś sama świadkowałam i to wcale nie jest takie trudne jak się zdaje. Podobnie jak Parze Młodej, Tobie też wesele minie błyskawicznie
kmjk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując