Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oddam cały wątek!! Najchętniej na raz!! :) Clinique Simple Elizabeth Arden, Sephora..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-01-29, 21:08   #1
nikusia
Zadomowienie

Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.

Oddam cały wątek!! Najchętniej na raz!! :) Clinique Simply Elizabeth Arden, Sephora..

Witam wszystkie Wizażanki! Robię generalne porządki w mojej kosmetyczce i zostawiam tylko najpotrzebniejsze rzeczy Dlatego oddam cały ten wątek (za jednym zamachem albo w 2,3 częściach) za jakiś kosmetykyk mi potrzebny który wpadnie mi w oko Perfumki też mile widziane Więc zaczynajmy:

- Nawilżająca szminka Elizabeth Arden w kolorze pięknej, eleganckiej rubinowej czerwieni (nr. 01 Lush Red), nowa, nieużywana.
- Róż do policzku Versace w kolorze brzoskwiniowo-różowym, tester "not for sale", zużyte mniej niż połowa ale na środku widać dno.
- Podkład Revlon Shine Control, kolor 04 Sand Beige, zostało chyba więcej niż 1/3 z 30 ml (jeden z najlepszych podkładów na KWC).
- Matująco-wygładzająca baza Paloma, użyta tylko raz.
- Perfumy Yves Rocher "Shafali", niedostępne już w polsce, zużyte jakieś 1/3.
- Odlewki perfum Kylie Minogue "Darling" oraz Clinique "Simply".
- Kuleczki brązujące Avon, są to dokładnie 22 kuleczki całe i trochę "kruszonki" + kilka kulek z całkiem nowego opakowania.
- Duży cień do powiek Vollare, bardzo błyszczący i lśniący, w kolorze fioletowym (tak jak pigmenty Mac).
- Spray do ciała Avon, zapach mango, ze 125 ml zużyte jakieś 1/4.
- Za inne perfumki mogę oddać całość Clinique "Simply", 50 ml, nowe, w kartoniku.
- Korektor antybakteryjny Soraya, maźnięty palcem, kolor naturalny.
- Kredka do ust (jak szminka, nie konturówka), w kolorze brązowo-różowym firmy Pupa, raz strugana.
- Korektor pod oczy (i nie tylko) amerykańskiej firmy ToxTen, tubka z aplikatorem pędzelkiem, kolor Soft Yellow, maźnięty raz na ręce.
- Peeling do ciała Sephora, 200 ml w zakręcanym pudełeczku, kolor żółty, użyty tylko raz na próbę.
- Podkład Bourjois Matt Lovely, kolor 23, zostało jakaś 1/3 opakowania.

DOKŁADKA:
- Lawendowy balsam do masażu nóg Avon, opakowanie jak dezodorant w kulce, użyty jakieś 3-4 razy.
- Rozświetlacz do twarzy Elizabeth Arden, w opakowaniu ma kolorek bardzo blady różowy ale w rzeczywistości daje efekt raczej transparentny, zużyte jakieś 60% ale jest naprawdę bardzo wydajny, w pięknej puderniczce z lusterkiem i pędzelkiem. Oddam za coś fajnego ponieważ nie muszę się go pozbywać
- Talk do ciała o zapachu pięknych, zmysłowych perfum Lucia, Oriflame, nowy nieużywany, 100 gram.
- Ekspresowa, dwufazowa odżywka do włosów Płynny Jedwab Gliss Kur, zużyte jakieś 1/4.

DODATKOWO:
- Nowe bokserki firmy Victoria's Secret, rozmiar amerykański XS/S (real foto) może ktoś będzie chciał, najchętniej do jakiejś dużej wymianki ale niekoniecznie

ZAWSZE MOŻNA MI PROPONOWAĆ:
- pielęgnację Biothermy
- wysokopółkowe bądz apteczne podkłady i pudry (zawsze przyjmę Blended Face Powder Clinique )
- kredki i cienie do powiek
- perfumki (najchętniej Estee Lauder Pleasures, Miss Dior Cherie, Coco Madmoiselle, Ralph Lauren Cool itp)
- wszelkiego rodzaju róże i bronzery
Ale każdą propozycję rozpatrzę
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  P1010095.JPG
Wyświetleń: 13
Rozmiar:  85,8 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Edytowane przez nikusia
Czas edycji: 2008-02-07 o 21:20
nikusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując