Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze mamy''
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-19, 18:55   #3670
ma_i
Zadomowienie

Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze

Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
ja nie kupuję niani, nad monitorem oddechu sie zastanawiałam ale chyba tez nie będę kupować. Czy ktoś też nie myśli tego kupowac tak jak ja ?

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

a do plynu do prania tez się daje pyn do plukania?

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

i takie pytanie mnie nurtuje, koszula do porodu, rozpinana czy nie rozpinana przy biuscie? Bo skoro daja dziecko do karmienia zaraz po to jednak chyba taka do karmienia lepsza?
I ile koszul do szpitala zabieracie prócz tej jednej do rodzenia?
Ja też nie planuję kupować tych niań i monitorów. Póki co nie widzę potrzeby. Jak życie zweryfikuje to pomyślę 😉

W kwestii płynów to oba mają inne zadanie - jeden usunąć zabrudzenia a drugi zmiękczyć ubranka. Będę stosować obydwa. Ja to się tylko zastanawiałam jaka jest różnica między płynem a balsamem do prania. Póki co dorwałam właśnie płyn. Reszta wyjdzie w praniu 😜

A co do koszul to nie wiem. Liczę że podpowiedzą na SR co i jak.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
ma_i jest offline Zgłoś do moderatora