2008-01-30, 15:21
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK
Cytat:
Napisane przez snowqueen
Hm u nas w jednej już jest na pewno, jutro pójdę oglądać.
em też wzięłam bułeczkę, ale do zizou chyba szybciej dojdzie
A co do cieni - ja na jedno wesele zrobiłam sobie pełen make-up z cieniami, na na drugim tylko lekko rozświetliłam powiekę (mam też ciemną, tak jak sińce pod oczami  ) i czarny eyeliner. Wyglądało bosko a o ile mniej zachodu
Klinikowe cienie są bardzo ładne, ale raczej większość nadaje się do delikatnego, dziennego makijażu (przynajmniej te, które mam i które testowałam). Może na bazie wychodzą intensywniejsze.
Ja na wieczór wolę bardziej podkreślone oko 
|
coz, ja sobie elegancko wmowilam, ze potrzebuje cieni w gruncie rzeczy po prostu strasznie mi sie te cudenka podobaja no ale na jednym slubie jestem swiadkiem, musze byc jak spod igly 
snow jak obejrzysz juz benefita to bardzo prosze o relacje: ceny, asortyment i w ogole musze wiedziec, ile aksy sobie zostawic, bo mam nadzieje ze jednak bedzie u nas to benecudo 
i jeszcze moje odczucia z uzywnaia lash injection: super tusz latwy w obsludze, z rzesami robi cuda [a rano sie bardzo spieszylam, malowalam sie na przyslowiowego chybcika a i tak wyszly mi firanyyyyy ]. relacja cena-pojemnosc na plus, bo jest go az 11ml a kosztuje 75 slotych. jest gesty, szczota ogromna. bardzo przyjemny tusz
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
|
|
|