Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mój wujek mnie nie nawidzi-jak zaczarować by mnie polubił, klątwy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-01-30, 17:14   #1
ewa007
Rozeznanie

mój wujek mnie nie nawidzi-jak zaczarować by mnie polubił, klątwy

A więc....
Mąż mojej cioci to okropny człowiek, czarny charakter, nie znosi mnie, ale nie tylko mnie bo wszystkim ubliża, dokucza w najgorszy sposób...
Np. kiedyś przyjechał do nas i w moim własnym domu facet który waży ze 120 kg, kopnął z całej siły mojego małego ratlerka. Tylko dlatego, ze ten na niego szczekał. Pies piszczał, zwijał sie i był siny. Ja byłąm wtedy małą, , ale czułam się taka bezsilna bo nikt z dorosłych nie podniósł na niego głosu. Babcia (jego teściowa) i moja mama bały sie nawet zareagować, były w szoku. Ja płakałam i do dziś to mi się przypomina. Ta bezsilnosć wobez jednego człowieka, który ma gębe jak szafa i każdy sie go boi. Terroryzuje moją ciotke, bije ją i swoje córki nawet przy mojej babci. Potrafi walnąć w twarz swoją córkę przy gościach z byle powodu. Pryz mojej babci (jego teściowa), powiedział, że teściowa pochodzi z rynsztoka. Oczywiście babcia nic, psioczyłą na niego ,a le jak pojechał. Zbliża się moje wesele i się boje. Gdyż ten człowiek atakuje mojego chłopaka i mnie. Ja go nie chcę wcale zapraszać, ale niestety jak zaprosze ciocie i kuzynki to i jego musze. Czy nie musze?Dziewczyny powiedzcie mi, czy moge zaprosić ciocie(siostra mamy) bez tego jej męża psychola?Jestem pewna, ze popsuje całe wesele i będe przez to płąkać. Boje się już teraz.....
ewa007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując