Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze mamy''
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-22, 12:04   #4106
bluesberry
Zakorzenienie

Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze

Cytat:
Napisane przez sosowhat Pokaż wiadomość
ja na pewno, chociaz tzw. jedną próbkę saszetkę bo chyba takie też są dostępne?.... ale ktorego to nie mam pojęcia
Pewnie są
ja bym brała pewnie to co Lila piła.
Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Wszytko zależy jak kp będzie traktowane w szpitalu.
Mi nagminnie wciskali mm w szpitalu by dokarmić małą. Mąż kupił małą puszkę mleka nim wróciłam do domu. Próbowaliśmy dokarmiać, ale w pewnym momencie nie wytrzymałam i postanowiłam, że nie podajemy żadnego mm, że będę siedzieć, leżeć z małą tyle ile ona potrzebuje (czasem nawet cały dzień spędziłam w piżamie) i tym sposobem udało się karmić tylko piersią.

Teraz też mam zamiar tylko kp i nie kupuję na zaś żadnego mleka. Nie będzie go w domu, to nie będzie mnie lub bliskich kusić do podania.
Ja miałam problem z laktacją i Mała była dokarmiana zarówno w szpitalu jak i w domu więc mm się przydało
A teraz nie wiem, najwyżej poczekam co będzie w szpitalu i w razie czego zanim wrócimy do domu tż kupi
bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora