Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wasze akcje w kuchni
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-08-26, 14:38   #7
Madzia007
Zadomowienie

Dot.: Wasze akcje w kuchni

Haha Mój sąsiad miał kiedyś niezłą akcję! Sobota wieczór, wszyscy w bloku siedzą przed telewizorem, my też, nagle w całym domu zaczęło śmierdzieć spalenizną! Patrzę, nic się u nas nie pali! Wyskoczyliśmy na klatkę schodową, a tam pełno sąsiadów i okazało się, że u każdego w domu jest pełno dymu. Tacie wydawało się, że to od sąsiada z piętra niżej, więc zapukał do niego, ale nikt nie otwierał! Razem z kilkoma innymi sąsiadami wyważyli drzwi. I co się okazało? Starszy pan przysnął sobie przed telewizorem, a w zadymionej kuchni dymiły się dwa zwęglone na popiół udka, na równie zwęglonej patelni!
Niedawno spałam sobie grzecznie w pokoju, ale obudził mnie wszechobecny śmierdzący dym. Dobiegał z kuchni! W dymiącym garku na samym dnie BEZ WODY leżały dwa (chyba jakaś szatańska liczba ) czarne z dymu jajka! Tym razem to tata przysnął przed telewizorem, kiedy przyszedł z nocnej zmiany i czekał aż jaja będą gotowe. Jak gdyby nigdy nic, otworzyłam okno, wyłączyłam gaz, wlałam wodę do garnka i poszłam spać

Edytowane przez Madzia007
Czas edycji: 2005-08-26 o 15:06
Madzia007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując