2008-01-30, 21:28
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Miedź z brązem ;)
Cytat:
Napisane przez Harika
Kocham złoty cień i bardzo często używam. Twój jest przecudowny, ślicznie wygląda na oczku, zwłaszcza do niebieskiej tęczówki  Bardzo ładnie w nim wyglądasz! 
|
Dziekuje bardzo
Cytat:
Napisane przez Pomidora
Bardzo lubię brązy, są świetne na każdą okazję. Pięknie podkresliłas kolor tęczówki  Podoba mi się bardzo.
|
Dziekuje 
Cytat:
Napisane przez Sc-laja
Bardzo fajny makijaż, pasuje Ci 
A co do cieni- mam je i też bardzo lubię  Jestem zaskoczona pozytywnie tymi cieniami, bo są taniutkie a całkiem niezłe 
|
Równiez nie spodziewałam sie takiej dobrej jakości tych cieni. I w dodatku tanie. Dziekuje 
Cytat:
Napisane przez agnieszka.m.j
Jaki Ty masz piekny kolor oczu  i to na zblizeniach jest taki lazurowo blekitny, a na zdjeciach calej twarzy troche seledynowe, sliczne 
A makijaz tez mi sie podoba 
|
Dziekuje slicznie 
Cytat:
Napisane przez MONIKA1850
Fajnie ci pasuja te kolorki 
|
Dzieki 
Cytat:
Napisane przez Candy Killer
a mi cos nie pasuje..kolor cieni bardzo ladny ale nie do konca gra z teczowkami i jakos tak mdlo sie zrobilo,ale to tylko moje zdanie.Ogolnie makijaz ladnie wykonany 
|
Dziekuje za szczera ocene Ogólnie jakos jeszcze nie doszłam do wprawy z makijażami i wszystkie jakies tkaie podobne do siebie są.... Ale mam nadzieje ze dzieki "wizażowi" dopracuje moją technikę makijażu 
Cytat:
Napisane przez samarah
hmm... a ja mam już od kilku miesięcy tą poczwórną paletkę Sensique (brązy i bordo) i jeszcze jej nie używałam  skoro mówisz, że taka fajna, to będę musiała wypróbować...
A co do Twojego makijażu, to bardzo mi się podoba, ale masz śliczne błękitne tęczówki i nie wiem, czy to złoto do końca pasuje... Ale wykonanie bardzo ładne i staranne 
|
Dziekuje. Tak starałam się, żęby w miare jako tako to wyszło
Cytat:
Napisane przez kasiek1122
bardzo ładnie, dla mnie taki makijaż dla niebieskookiej blondynki jest wrecz wskazany  przynajmniej od czasu do czasu  troszkę widzę jeszcze zawirowań z kreską, ale cienie położone super 
|
No z kreską to ja zawsze miałam problemy, ale pracuje nad tym Dziekuje bardzo
|
|
|