2016-08-24, 07:45
|
|
Przyczajenie
|
Rowro-wózek dziecięcy - Aktywne Mamusie i przyszłe mamusie co o tym myślicie?
Witam wszystkie Wizażanki!
Może napoczątku napisze którko o sobie a właściewie o mojej małej rodzince. Jestem mamą 18-miesięcznego Fabianka i prowadzę z moim mężem aktywny i zdrowy tryb życia- lubimy wycieczki rowerowe i piesze a poruszając się po mniescie staramy się ograniczyć jazdę samochodem.
Gdy byłam w ciąży okazało się że będziemy musieli zrezygnować na jakiś czas z wycieczek rowerowych, ponieważ udało nam się znaleźć fotelika, siodełka rowerowego itp. który umożliwiłby jazdę na rowerze z niemowlakiem, troche nas to zasmuciło..... ale z racji tego że maż jest konstruktorem maszyn... ruszył głową i skonstruował rowero-wózek dziecięcy - wózek dziecięcy w którym gondola, nosidełko oraz spacerówka są zamocowane na stelażu którym jest rower trójkołowy.
I w tym miejscu dochodze do sedna mojego postu
Chciałabym dowiedzeć się co myślą inne mamusie i tatusiowie na na temat naszego rowero-wózka.  . Spacerując albo jeżdząc z naszym synkiem spotykamy sie z pozytywnymi opiniami i dużym zaciekawieniem. Jednak aby upewnić się czy idziemy w dobrym kierunku potrzebuje zebrać więcej opini-szczerych i obiektywnych, w końcu rowero-wózek skonstuowaliśmy z myślą o mamach.
ZDANIE KAŻDEJ Z WAS JEST DLA NAS NIEZWYKLE WAŻNE!
Na załączonych zdjęciach jest nasz pierwszy prototyp oraz ja z synkiem. Natomiast na pozostałych obrazach dopracowana konstrukcja rowero-wózeka zmniejszona do wymiarów standardowego wózka.
pozdrawiam
|
|
|