Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczny wątek annmarie - Smackers, Loreal, SH, Maybelline, YR, CK, Coty
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-01-31, 23:42   #85
Szara Róża
Zakorzenienie

Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
GG do Szara Róża
Dot.: Noworoczny wątek annmarie - Smackers, Loreal, SH, Maybelline, YR, CK, Coty

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
Różyczko, nie jest wypasiona, nie no wcale

No ale sama przyznaj, że zawsze mogłaby być bardziej...

Cytat:
Propozycja OI mi się podoba (taka miniaturka właśnie spełnia moje zapotrzebowanie na OI - raz na jakiś czas, a tyle, by nawet użycie raz na miesiąc nie doprowadziło do zepsucia jej )

Superaśnie, bardzo się cieszę!
Moją OI kupowałam jakiś czas temu u PPH Bartex na Allegro - użyłam jej dosłownie 2 razy Teraz leżakuje biedactwo w szafeczce (pragnę ją posłać w świat, bo u mnie nie ma dla niej przyszłości... To okruuutne, wiem , ale pozbyłam się w ostatnim czasie 2 innych maluszków OI, ta jest ostatnia do "ścięcia" )

Cytat:
A co do reszty - mam próbkę Glorii, juro zrobię test globalny i napiszę co i jak
Żałuję, że nie da się nigdzie na szybko sprawdzić Etro, bo nie znam, a kusi (chyba, żeby na Placu Mariackim mieli...)
Nie wiem, czy Raving w ogóle jest w Polsce do zdobycia, bo to jeden z trzech zapachów Etro (obok Resort i Relent) z serii podróżniczej, inspirowanej Polinezją, dostępnych jedynie w wyselekcjonowanych perfumeriach: LINK!

Hmmm, wiesz, możemy zrobić tak, że ja wysłałabym Ci próbkę Raving do przetestowania (+ może jakieś inne ciekawe próbeczki - tych mam za trzęsienie, w razie czego służę listą ), a Ty powąchasz, zobaczysz co i jak i rozstrzygniesz, czy zapach jest interesujący, czy wręcz przeciwnie...
Jeżeli pasowałaby Ci taka opcja, to z mojej strony nie ma żadnego problemu
co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie."

Szara Róża jest offline Zgłoś do moderatora