Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - proszę o pomoc w metemorfozie-trudny przypadek?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-01, 14:15   #10
nacioszek
Raczkowanie

malgoskalato - genialny pomysl na make-up!!! Tak coś tam myślałam, że różowe kolory przy mojej ziemistej cerze to niebardzo, a kredki zawsze używałam czarnej - za ostra chyba ta czerń jednak jest; dziekuję za radę i przerzucę się na brązową, już kotka moja nie musi mi tej czarnej konturówki oddawać bo ja na zabawkę wzięła chyba i gdzieś zadziała ;-)
Co do koloru fryzury - miałam wszystkie odcienie tęczy nawet całe w blondzie, ale nie wyglądało to chyba dobrze i te odrosty :-( ale pasemka to bdb pomysł, troche rozjaśnią.
Bardzo dziekuję once again
Z zupełnie innej beczki: to Ty na avatarze? Śliczna jesteś... bardzo ładny kolor włosów

allmode - przepraszam za pominięcie ale czy Lato też mogłoby poeksperymentować z beżami, delikatnym złotem? - chodzi o cienie do powiek, wydaje mi się że na pewno żadne czerwieni czy pomarańczowości ;-) mój cień na szczęście srebrzysto-szary, chociaż na zdjęciach wygląda na ciemniejszy, szczególnie przy czarnej konturówce.
Gorrrące pozdrowienia dla Twojego kotka, Buzia teraz leży na moich kolanach i mnie grzeje, grzejnik jeden

Dziewczyny, dziekuję bardzo bardzo za zainteresowanie moim wątkiem może w końcu będę wiedziała co robić, by nie wyglądać jak zombie z taniego horroru

Edytowane przez 201704240951
Czas edycji: 2008-02-01 o 16:52 Powód: post pod postem
nacioszek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując