Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ocena pielęgnacji początkujących z filtrami, kwasami i generalnie biochemią
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-01, 14:24   #105
L_V
Zakorzenienie

Dot.: Ocena pielęgnacji początkujących z filtrami, kwasami i generalnie biochemią

Cytat:
Napisane przez marea Pokaż wiadomość
A mialam sie Ciebie L_V o cos jeszcze spytac..jako ze lubisz filtry Avene...dziewczyny trabia w watkach ze filtry mineralne nalezy pozostawic aby same wchlonely i nie rozsmarowywac ich bo sie zatrze itp itd.... ale jak to sie ma do mineralnych avenek przeciez one zostawiaja biala maz..ktora przy wklepywaniu lekkim i pozostawieniu tego tak robi cos w rodzaju....uhm jak to okreslic obrazowo...zaschenietej spekanej lawy jesli jeszcze nalozyc na to odrobine skrobii wyglada to strasznie nieestetycznie jak b sucha skora popekana i zniszczona
Czy ty wsmarowujesz je ladnie tak by stanowilo to gladka ladna powierzchnie i wtedy pozostawiasz do wyschniecia?
Powiem tak - ja uzywam filtrów chemicznych. Miałam dwie próby aplikacji filtrów mineralnych:
number 1 - biała minerlana Avenka - wyglądałam jak gejsza
number 2 - mineralny tonujący SVR - wyglądałąm jakbym sobie rozsmarowała na twarzy koncentrat pomidorowy ze śmietaną.

Od tamtej pory minerlane omijam szerokim łukiem.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując