Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowe 2017 na półmetku - czyli część II!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-27, 11:08   #511
furjatka
Zadomowienie

Dot.: Mamy styczniowe 2017 na półmetku - czyli część II!

Cytat:
Napisane przez Kyiia Pokaż wiadomość
Wątek podczytuje praktycznie od początku z jakąś kilkudniową przerwą bo nie pamiętam co wtedy robiłam że nie miałam dostępu do komputera
Jestem w 21 tygodniu, termin mam na 12 stycznia Połówkowe w porządku, ja czuję się też dobrze, brzuch nie dokucza. Natomiast nie dostałam cudownego kopa po pierwszym trymestrze i nadal mogłabym spać po 16-18h na dobę
Jestem chyba pierwszą osobą na wątku która nie chce znać płci. Niby rodzina moja i męża namawiają żeby zapytać, ale my chcemy mieć niespodziankę
Wow, no to mamy niespodziankę Super nie masz problemu z ciuszkami? Niby są kolory neutralne, ale dużo jest np. z takimi dziewczęcymi falbankami.

Ja na początku miałam pomysł, jaki wyczytałam gdzies na mojewypieki chyba, żeby lekarz nam schował kartkę z płcią do koperty i wtedy ktoś wtajemniczony nam zrobi ciasto z nadzieniem niebieskim lub różowym i uroczyście je rozkroimy razem z rodzinami ale w sumie by nie wyszło, bo po 1 ciekawość, a po 2 na prenatalnych babka bez pytania czy chcemy znać płeć powiedziała że chyba chłopiec, później się tylko potwierdziło.