2016-08-27, 21:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co założyć na wesele? - wątek zbiorczy
Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell
Najpierw idę na przyjęcie weselne, potem na studniówkę. Nie chcę kupować dwóch kiecek, bo mnie na to nie stać.
Mam rude włosy obcięte na boba, jasną karnację, 160 cm wzrostu, szczupła, około 85 cm w biuście, 60 w talii, jestem w miarę jędrna, nic mi nie obwisa. Make up klasyczny - kreski + czerwone usta.
ZUPEŁNIE NIE WIEM co kupić, raczej nic rozkloszowanego.
Pomocy 
|
wesele i studniówka to dwie zupełnie inne okazje. obawiam się, że cieżko ci to bedzie połączyć, chyba że postawisz na bardzo bezpieczna klasykę - mała czerwona lub granatowa.
Cytat:
Napisane przez justyna26091989
Witajcie 
Jest to mój pierwszy post, a proszę o pomoc.
W połowie września wybieram się na wesele, przyjaciółki mojego faceta, chciałabym wypasc jak najlepiej i tutaj proszę o pomoc.
Sukienkę wybrałam : http://www.newlook.com/shop/womens/d...ress_375050101
Jakie dodatki do niej dobrać(torebka , buty, biżuteria)?Co z okryciem wierzchnim bo może być już chłodno? Co zrobić z włosami ( farbowane rude do ramion, kręcone)? Jaki zrobić makijaż i paznokcie?
Dziękuję za każdą pomoc
Pozdrawiam Justyna
|
sukienka jak najbardziej weselna (dziś ja widziałam na gościu ślubnym i fajnie w niej dziewucha wygladała). makijaż i paznokcie dobierz do swojej urody, natomiast proponuje klasyczne czarne szpilki i różowa torebkę
|
|