2016-08-28, 13:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracy szukamy, ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. XI
Cytat:
Napisane przez de_wu
Kierownictwo dobrze wie jaka ta pani jest, jednak są oni niejako na nią skazani, bo tylko ona zajmuje się danymi oznaczeniami i je ogarnia. Zatrudniono mnie jako osobę, która ma to przejąć, gdyby ta pani szła na emeryturę.
Jestem osobą, która woli niektóre rzeczy przemilczeć, nie lubię konfliktów, strasznie przeżywam każdą kłótnie i zależy mi, aby te 8 godzin w pracy przepracować w spokoju. Wiem, że to źle, powinnam coś powiedzieć, ale po prostu nie czuję się jeszcze na tyle pewnie, szczególnie, że niewiele jeszcze poznałam/umiem. Co do komputera, to ona powiedziała, że musi ustalić z kierownictwem, czy mogę korzystać z niego i zrobić formuły w excelu 
|
To nie możesz sama o to spytać kierownika?
Jak widać, i tak tych 8 godzin w spokoju nie przepracujesz, więc warto się trochę postawić. Jeśli nie chcesz tego artykulowac słownie, to przynajmniej rób po swojemu - informuj ' idę na śniadanie ', zaczekaj chwilę, tylko wezmę kartkę, bo chcę to sobie zanotować. I tyle, dyskusje ucinaj. Nie jest tak, że potem, jak już się czegoś nauczysz, to ona się zmieni. Będzie w stosunku do Ciebie taka, jak sama sobie na to pozwolisz.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
|
|
|