2008-02-02, 01:11
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zakupy na Strawberrynet
Cytat:
Napisane przez Mariola13
Do truskawki napiszę jak znajdę kogoś do pomocy językowej  Szczerze mówiąc wątpię, żeby coś z tym zrobili  Ale spróbuję 
Nie spodziewałam się takiego numeru.
Mam jeszcze pytanie do Was odnośnie pakowania w folię kolorówki. Ja zawsze dostaję niefoliowaną. Czy to meteoryty, czy korektor HR, czy korektor Clinique. Wszystko jest w kartonikach niefoliowanych. Ktoś mi na to zwrócił uwagę. Wiem, że niektóre perfumy nie są foliowane, a część foliują same perfumerie, ponieważ ludzie są przyzwyczajeni do tego, że produkt musi być zafoliowany, ale czy tak jest ze wszystkimi produktami ?
Teraz zaczynam mieć podejrzenia, że to może jednak bardzo, bardzo dobre......., boję się nazwać rzeczy po imieniu 
|
Jak widzialam językowo pomaga Ci Strachulec  (nie bylo mnie cale popoludnie, więc sie nie odzywalam).
Meteorytów nie mialam, ale kojarzę, że HR nie jest foliowana, podobnie Clinique. Natomiast Estee Lauder na pewno dostalam zafoliowane (ciągle jeszcze leży zafoliowane, więc mam pewność)...
Nie sądzę, by byly to podróbki - kody istnieją, są prawidlowe, a myślę, że to zbyt popularny sklep, by - sprzedając podróbki - nie mia problemów z firmami...
Natomiast wpadki im się zdarzają, niestety
|
|
|