Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie kwietniowe 2017
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-28, 19:35   #1966
Misstic
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2017

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
Ja nie muszę chodzić do pracy bo z pensji tz dałoby się wyżyć. Może skromniej bez wakacji za granicą i wyjść raz w tygodniu na miasto na obiad ale dalibysmy rade, ale ja w domu się duszę, chce zarabiać i wydawać na duperelki i zapewnić dzieciom wiele rzeczy których z tz nie.mieliśmy w dzieciństwie

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Jeśli udowodnia ze rodzina źle gospodaruje pieniędzmi. Np wydaje na alkohol a dziecko jest zaniedbane to zabierają kasę i dają w ekwiwalencie

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
I tu jest właśnie ta różnica. Nie musisz chodzić do pracy, ale nie chcesz egzystować, chcesz żyć i masz ambicje
Oczywiście nie mam nic do kobiet które siedzą w domu przez jakiś czas i wychowują dzieci. Bardziej mi chodzi o ludzi którzy wolą żyć z zasiłków i dosłownie zerowac na państwie a co za tym idzie na nas bo przecież pieniądze jedne niż iść do pracy i trochę zainwestować w siebie.

Nie wiem jak wy dziewczyny, może mam dziwne podejście, ale uważam że dobrze jest jak kobieta jest nie zależna finansowo. Kiedy poprostu wie że ma choć trochę. I nie jest w pełni zależna od męża.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora