Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Błyszcząca, przetłuszczająca się cera. Nadmiar sebum. Świecący nos, czoło. ZBIORCZY!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-08-26, 22:57   #132
martecka
Raczkowanie

GG do martecka
Unhappy Wiecznie tłuste czoło :( Jak temu zaradzic??

Moze ktoras z Was drogie kobietki ma ten sam problem co ja i jakos znalazla wyjscie z sytuacji Mianowicie moja cera jest mieszana z tym ze, moje czoło jest miejscem, ktore "tłuści" sie najbardziej....rzeklam bym STRASZNIE nie mam pojecia jak sobie z tym radzic...kremy do cery mieszanej nie pomagaja, a po stosowaniu kremu matujacego twarz robi sie bardzo sucha a wrecz nieprzyjemnie swedzi...strasznie mi to przeszkadza, biorac pod uwage fakt ze prawie wogole sie nie maluje (tylko tusz i jakas pomadka) i uzywam samoopalacza aby moja buzka byla delikatnie opalona. I wszystko byloby ok gdyby nie to czolo wystarcza 2h po wyjsciu z domu a ja sie swiece jak....nie powiem co... a ostatnio bardzo chce sobie sprawic grzywke wiec tym bardziej moje czolo bedzie moim koszmarem bo grzywka bedzie sie tluscic non stop, bo juz nawet teraz zaczesywana na bok tlusci sie o wiele szybciej niz reszta wlosow. Jezeli byly juz poruszane tego typu watki to przepraszam ale mam nadzieje ze mi pomozecie.....