Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie kwietniowe 2017
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-29, 17:51   #2105
_bagheera_
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2017

Cytat:
Napisane przez ecia91 Pokaż wiadomość
My mieliśmy ten plus, że działkę otrzymaliśmy od moich rodziców. Ogólnie to dużo własnej pracy wkładamy w budowę i na tym plusujemy bo za robociznę nie płacimy. Ale ogólnie wiadomo- bierzesz kredyt to za max 2 lata mieszkasz, no a u nas to trochę dłużej potrwa. Bo ogólnie zaczęliśmy budowę w zeszłym roku w maju i na chwilę obecną mamy dach, na jesień jeszcze chcemy wstawić okna. Dalej polecimy z robotą na wiosnę. No ale mamy gdzie mieszkać, nikt nas nie wygania więc możemy pozwolić sobie na taką budowę.

Witaj w naszym gronie
Coraz więcej w naszym gronie. Super, że jest tyle mam kwietniowych na wątku(i nie tylko!)! A tak w ogóle to piękny miesiąc się nam trafił

Czy Was też tak męczy zgaga? Nie umiem sobie dać z nią rady, dzień w dzień mnie piecze, cokolwiek bym nie zjadła...
Cytat:
Napisane przez raduska Pokaż wiadomość
Co do budowy domu to zbudowaliśmy nieduży domek w 7 mies bez kredytu [emoji3]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Ale na tip top jeszcze u nas nie jest ,kuchni brak:p takze jakis kredyt na to weźmiemy bo jednak chciałabym miec juz super

Wow, naprawdę? 😱 my bez kredytu jedziemy juz trzeci rok - teraz jest dachowka na dachu i czekamy na okna i drzwi. Później jeszcze oplotowac i koniec na ten sezon 😊 no ale na początku jeszcze musieliśmy kupić działkę za stowke....
Ale moze w przyszlym roku juz sie uda zamieszkać 😀

Wiecie co, trochę sie zgapilam bo juz koniec lata ale kupilam sokownik 😄 mam zamiar jeszcze troche soczku porobic, glownie z malin.

Franio
Staś
_bagheera_ jest offline Zgłoś do moderatora