2008-02-02, 18:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU IV CZYLI "ostateczna rozgrywka"
Cytat:
Napisane przez bezsenność
hej kochane!
Ja dzis odwiedziłam "dowcipnisia" zrobił badania i okazuje sie że fizycznie jest wszystko OK - z czego sie cieszę.
Dostałam skierowanie na podstawowe badania.
Oraz zalecił mężowi dokonanie badań naionek ze względu na przyjmowane leki.
Aha- i polecił mi zaszczepienie sie przeciwko zółtaczce.
|
Tylko pamiętaj, że po szczepieniu nie wolno od razu zajść w ciążę - jak doszukam się ile trzeba odczekać, to Ci napiszę
Cytat:
Napisane przez GoniaJ
Do wszystkich staraczek, DZIEN DOBRY, do nowych WITAJCIE....
A do Ciebie Kasienko na smierc zapomnialam podac nowych danych
Okres byl 11.01.08 a test po opoznienu oczywiscie
Choc pewnie jak zawsze sie spozni i przyjdzie  Ja sie juz poddalam dzidzi w tym roku nie bedzie bo jak mi moj Misiol wyleci to w grudniu wroci dopiero...buuuu...
Mam do was pytanko o jakas dobra stronke na ktorej moge sie wyedukowac odnosnie mierzenia tempki i obserwacji. Musze lepiej poznac swoj organizm mam na to 9 miechow, a jak joz maz wroci z wojny to PYK i bedzie fasolka....
....alez sie rozmazylam.
|
Gosiu - bardzo się cieszę, że zajrzałaś - W KOŃCU!!!!!!
Tak jak meszsares polecam www.28dni.pl - jednak po 30 dniach strona jest płatna i albo trzeba zmieniać loginy i maile, albo płacić (wprawdzie grosze - ok 30-40 zł za 3 miesiące) - ja korzystam (odpłatnie, bo mi się nie chce kombinować) już chyba ponad pół roku
A tak wogóle to ja mogę Ci dużo wyjaśnić - odezwij się na GG - dostaniesz pełne instrukcje
Cytat:
Napisane przez izzi
Kaśka ty mnie normalnie kiedyś tymi swoimi pomysłami akcji doprowadzisz do niepowstrzymanej histerii ....ze śmiechu!
Kasiu a jak tam działania? Daj znaka co u Cię!
|
         cieszę się, że akcja się przyjęła - właściwie to dzięki podpowiedzi męża mojego - włączył się chłopina w akcję 
A u mnie - już po OWU - kurna BYŁA - bez leków Teraz czekam na @, nie wierząc w łut szczęscia... Na następne 3 cykle znów mam CLO, bo doktor zadowolony z działania i... będziemy rżnąć, aż miło ... aż będą wióry lecieć... MONIA - GENIALNE!!
|
|
|