2008-02-02, 20:23
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mój mężczyzna mnie zdradza? :(:(
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;6472473]eee, ja bym coś lepszego niż awanturę wymyśliła dla takiej łajzy na taką okoliczność tak żeby to on się poczuł wykorzystany
tak na szybko wymyślone - obiecać seks np na walentynki, niech poniesie koszty hotelu, dobrego hotelu i wystawić do wiatru w ostatnim momencie, okrasić to jeszcze dobrym słowem, tak dobrym żeby gość padł i nie wstał za szybko
no ale ja jestem wredna, awantura to dla mnie żadna satysfakcja, muszę się zemścić, bo inaczej zbyt mnie to męczy - robię to rzadko, ale takiej zniewagi to na pewno łatwo bym nie przepuściła.
było nie było, zmarnował Ci rok życia, upokorzył nie raz - teraz Ty sie zabaw jego kosztem[/quote]
Podoba mi się ten pomysł. Przymilić się ("kotku, może w końcu TO zrobimy. ale nie w samochodzie, chcę jak w filmach - w hotelu"), a potem komórka poza zasięgiem, nie ma jej... Tylko to trzeba dobrze zagrać (i nie stracić zimnej krwi, nie zdradzić się ani jednym słowem) i odpowiednio go nakręcić, aby uwierzył .
|
|
|