|
Dot.: ZłoteLIŚCIE, mirabelki, pachnącyLAS – rozkoszuj się Irenko, bo to magicznyCZAS!
Cytat:
Napisane przez KarolinaK
Kanapa granatowo szara z białymi przeszyciami  .
|
To ja bym tam widziała białe poduszeczki [emoji3]
Cytat:
Napisane przez yyahyoo
wymieniłas toyotkl e na helikopter i nic sie nie chwalisz??? niezły ten Twój warsztat
1000 zł niemało, ale ja za wymianę miałam 3600... Sprzęgło drogie i robocizna tez, bo trzeba silnik wyjmowac..
ciekawa jestem jak wygląda
czyżby Królowa przepadła we włoskich klimatach?
ja jeszcze w biurze  ide na mały spacer, bo juz mi sie mózg prostuje i zaraz wracam stukac "mądrości" dalej...
|
No pięknie [emoji79], ale helikopter za tysiaka to nawet tanio. [emoji23]
Cytat:
Napisane przez NibyNic
Evelka - nieźle Cię skasował no ale jak zrobili helikopter to co się dziwisz
Ja teściową lubię (nie wiem czy z wzajemnością ale chyba tak) ogólnie ona taka zdystansowana do wnuków, może dlatego że dużo ich ma albo po prostu taki typ w sumie to może z całej tej gromadki to naszego Młodego najbardziej "rozpieszcza".
Młody juz wrócił i oboje są zadowoleni: byli w kinie i na zakupach.Film "jak zostać kotem" chyba jest super bo obojgu się podobał (teściowa była w kinie pierwszy raz od 25 lat). Młody wrócił do domu z bluzą która tak mu się podobała, tenisowkami do szkoły, 5 pakiem skarpetek i nowym lunchboxem. Teściowa zachwycona ze to taki mądry chłopiec i taki dojrzały na zakupach 
---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------
Gosiu - widoki fantastyczne
|
A to super, może teraz cześciej go będzie zabierała.
|