2005-08-27, 10:40
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: pytanie o tipsy
Cytat:
Napisane przez Kasia.1986
Drogie Wizazanki! zrobilam sobie wczoraj tipy, leczy dopiero gdy wyszlam od kosmetyczki przyszla mi do glowy pewna mysl przez ktora zaczynam watpic w to czy dobrze zrobilam robiac te paznokcie, a juz pisze o co mi chodzi ... sztucznego paznokcia nakleja sie na koncowke prawdziwego paznokcia i pokrywa calosc akrylem, i teraz ... rozumiem ze jak plytka odrasta to wypelnia sie ja od nowa akrylem zeby nie bylo ronicy i dziury miedzy naturalna a sztuczna powierzchnia, to jest dla mnie jasne, lecz ... co z koncowka paznokcia? skoro tips jest naklejony na sam czubek, to przeciez on odrosnie za jakis czas, i wkoncu, z czasem jak paznokiec duzo urosnie ten tips jakby sie skonczy i trzeba go bedzie spilowac, sciac. i wtedy od nowa trzeba zakladac tipsy? czy kosmetyczki to tez jakos uzupelniaja? nie wiem czy to dobrze wyjasnilam  ale prosze, niech ktos mi powie jak to jest
|
hmmm... to chyba wątek na kosmetyczne => paznokcie
a tak poza tym, to paznokiec rosnie "razem z tipsem" i po jakims czasie widac go na spodzie...
z tego co wiem, to tipsy nigdy nie są "na stałe"- ze tylko uzupełnisz i masz z głowy na nastepny miesiąc.
proponuje jednak wizyte własnie na kosmetycznym, tam opiszą Ci to rzetelniej i bardziej profesjonalnie.
Ja wiem tylko tyle, co usłyszałam od znajomych
|