Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - pytanie o tipsy
Wątek: pytanie o tipsy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-08-27, 10:40   #2
Carrie
Zadomowienie

Dot.: pytanie o tipsy

Cytat:
Napisane przez Kasia.1986
Drogie Wizazanki! zrobilam sobie wczoraj tipy, leczy dopiero gdy wyszlam od kosmetyczki przyszla mi do glowy pewna mysl przez ktora zaczynam watpic w to czy dobrze zrobilam robiac te paznokcie, a juz pisze o co mi chodzi ... sztucznego paznokcia nakleja sie na koncowke prawdziwego paznokcia i pokrywa calosc akrylem, i teraz ... rozumiem ze jak plytka odrasta to wypelnia sie ja od nowa akrylem zeby nie bylo ronicy i dziury miedzy naturalna a sztuczna powierzchnia, to jest dla mnie jasne, lecz ... co z koncowka paznokcia? skoro tips jest naklejony na sam czubek, to przeciez on odrosnie za jakis czas, i wkoncu, z czasem jak paznokiec duzo urosnie ten tips jakby sie skonczy i trzeba go bedzie spilowac, sciac. i wtedy od nowa trzeba zakladac tipsy? czy kosmetyczki to tez jakos uzupelniaja? nie wiem czy to dobrze wyjasnilam ale prosze, niech ktos mi powie jak to jest
hmmm... to chyba wątek na kosmetyczne => paznokcie

a tak poza tym, to paznokiec rosnie "razem z tipsem" i po jakims czasie widac go na spodzie...
z tego co wiem, to tipsy nigdy nie są "na stałe"- ze tylko uzupełnisz i masz z głowy na nastepny miesiąc.
proponuje jednak wizyte własnie na kosmetycznym, tam opiszą Ci to rzetelniej i bardziej profesjonalnie.
Ja wiem tylko tyle, co usłyszałam od znajomych