2016-09-01, 14:23
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy co myślicie o tej sytuacji?
Cytat:
Napisane przez bezsensu00
Nie spinam na dziewczyny, gdybym poczytała takie coś to sama miałabym przed oczami księzniczkę, tymczasem dostalam linka do wątku i chciałam sprostować, bo mój chlopak niestety bardziej sugeruje się opinią osób 3cich niż tym, czy jest mi przykro. Słyszę, że wymagam, bo chcialabym zeby mnie odprowadzil, zamiast jarac kolejnego blanta u kumpla, ktory caly dzien lezy i nie pracuje zawodowo, bo mu sie nie chce. Jedyne co slysze, to ile on dla mnie robi, tu mnie zawiozl, tam mnie zawiozl, tu mi kupil jakies jedzenie, mam poczucie jakbym byla jakims zerem w tym zwiazku, ze nic nie robie, a to nieprawda. A jak macie opinie dwoch osob, to mozna sie chociaz obiektywnie wypowiedzieć i tyle, cyrk cyrkiem, ale lepiej miec info od kazdej z tych osob.
|
Widać, że problem jest głębszy i nie rozbija się tak naprawdę o odprowadzanie czy nie odprowadzanie. Tylko dopóki wy się na siebie nie otworzycie i nie zaczniecie się wzajemnie słuchać ze zrozumieniem i życzliwością, to żadne forum ani osoby trzecie nie pomogą. Wydaje mi się, że Cie rozumiem. No ale patrz to, co napisałam wcześniej.
|
|
|