Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziękuje przez duże "D" :*
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-04, 00:01   #1
agusia1210
Raczkowanie

Dziękuje przez duże "D" :*

[Nie wiedziałam gdzie mam to napisać więc zrobiłam osobny temat, w razie czego proszę go usunąć] Chciałabym podziękować Wam drogie Wizażanki za otworzenie mi oczków bo dopiero czytając forum ( a przeczytałam naprawdę sporo) zauważyłam co ja chciałam sobie zrobić. Jak dotąd wydawało mi sie, że wiem jak sie dobrze odżywiać, jednak popełniałam zwykle te same głupie i niby z pozoru proste błędy. Chudłam szybko w krótkim czasie,jojo (zaznaczam,że sie nigdy nie głodziłam) i tak wkółko ehhh aż wstyd pisać, bo ostatnio ubzdurałam sobie że powinnam schudnąć do 45 kg przy wzroście 162 cm w ciągu 2 miesięcy czyli jakieś 20 kg(obecnie ważę 64, miesiąc temu było mnie o 7kg więcej) nie wiem po czym twierdziłam, ze odchudzam się z głową Teraz mój cel sie zmienił-54kg i będę szczęśliwa, bo jak tak teraz patrze "zdrowszym okiem" na siebie to nie wyglądam aż tak źle jak myślałam he he Obecnie myślę nad nowym planem odchudzania, jak narazie to ćwiczę codziennie 8abs, a6w i skakam na skakance żeby brzuszek zmalał
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brzuch.JPG (43,3 KB, 292 załadowań)

START: 8.10.2009
-dieta
-rolletic
-masaże "ciepłe-zimne" wodą
i szorstką rękawicą
-krem antycellulitowy
-skakanka, brzuszki

*zapuszczam i dbam o włoski

agusia1210 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując