Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ZłoteLIŚCIE, mirabelki, pachnącyLAS – rozkoszuj się Irenko, bo to magicznyCZAS! ~ 29
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-09-03, 15:44   #689
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Dot.: ZłoteLIŚCIE, mirabelki, pachnącyLAS – rozkoszuj się Irenko, bo to magicznyCZAS!

Hania, a może kasetony?!
Tanio i szybko.

- Taki ŻARCIK [emoji23]

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;64897766]Nie, ale jak mu coś głupiego przyjdzie do głowy to się dowie .

Gosia przestań sobie wkręcać choroby tylko weź się za relaks .

Bo takie rzeczy trzyma się na wierzchu, no chyba, że jest brzydki .

Dzięki, stelaż już jest, także chyba nie będzie tak źle, mam taką nadzieję .
Śliczne kamyczki, i z przesłaniem .

A ja dzisiaj kupę rzeczy powywalałam, ubrania Młodego, swoje, M, jeszcze jakieś rzeczy starszego syna jak był młodszy. Ale efektu w postaci porządku niestety nie widać z wiadomych względów. M musiał rozmontować całą szafę, która była w zabudowie na przedpokoju, łącznie z konstrukcją. Będziemy robić nową... ja nie wiem czy ten remont się kiedyś skończy .[/QUOTE]
Oj tam... będzie ładnie, czysto, świeżo. Trochę miejsca w szafach ci się zrobi.
Remonty sie kiedyś kończą i pozniej zaczynają od nowa. Mieszkanie to studnia bez dna.
U mnie juz każde pomieszczenie trzeba by bylo odświeżyć
Najbardziej brudna kuchnia.

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:
Napisane przez yyahyoo Pokaż wiadomość
To postaw toster na półce nad stołem albo na parapecie
Cytat:
Napisane przez NibyNic Pokaż wiadomość
Albo postaw toster a na nim mikser
Ale szczerze mówiąc to chyba lepiej jak on siedzi w szafce [emoji23]
I tak nie robię sobie grzanek.
No i toster nie jest taki piekny jak Jasi.

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora