Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - podkłady HR
Wątek: podkłady HR
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-09-26, 20:55   #2
Smoczyca
Zakorzenienie

GG do Smoczyca
Re: podkłady HR

Ja wybrałabym z pewnością Double Agenta, który zresztą jest jednym z moich ulubionych podkladów. Miałam Spectacular, ale nie lubię takich podkładów - gęstych, zastygających, widocznych na twarzy. Wprawdzie Spectacular jest i tak o niebo lepszy niż Teint Idole, ale nie byłam nim zachwycona. Jest to podkład dosć ciężki, dla mnie mało komfortowy. Nie lubię tych trwałych, zawsze mam wrażenie że przysparzają mi problemów z cerą. Spectacular jest trwały i dobrze kryje, ale to samo mogę powiedzieć o Double Agent, który dla mnie jest delikatniejszy i lepiej się wtapia w skorę - jest na niej niezauważalny. DA dobrze chroni przed mrozem i lepiej się zgadza z blokerami (w przypadku spectacular jest zdecydowanie gorzej, podkład traci dużo na przyczepności). No i własciwie dobrany odcień DA będzie na twarzy niezauważalny (w przeciwieństwie do Spectacular).
To tylko moje luźne obserwacje, najlepiej poproś o próbki obu podkładów i porównaj, który Ci bardziej odpowiada (nie od dziś wiadomo że jestem uprzedzona do trwałych podkładów .

Pozdrawiam

Smoczyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując