Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zara, zariusz, zaromania, zaromaniaczki - kolejny wątek zarowej story ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-09-04, 12:13   #1907
iva78
Zakorzenienie

Dot.: Zara, zariusz, zaromania, zaromaniaczki - kolejny wątek zarowej story ;)

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
Tęsknię za czasami kiedy na wątku bywały ,, stare zaromaniaczki"takie jak Gabi, bbbeee, RedzikShine, Iva, Mari, Eleonorka ,Kikikaka5, Monicar, a34, havana, Teja, Skersik

nie mam nic przeciwko nowym dziewczynom ale tamtych osób brakuję
szkoda, że rzadko albo w ogóle się nie udzielają

naszło mnie na wspomnienia...

IZKA (Gabi)

sto lat!!!
czasami sie odzywam, ale coraz mniej..niestety.

Cytat:
Napisane przez BeciaS Pokaż wiadomość
trzymam za ciebie kciuki, ale na tym wątku ciężko się powstrzymać z zakupami

no do mnie ona na szczęście zupełnie nie trafia, za bardzo mi przypomina kaszubskie stroje, ale jak zobaczę zmierzę na pewno i kto wie na szczęście dla mojego portfela Zarinele i czarne body po przymiarkach wróciły do sklepu

Ja z NK już kupiłam 3 płaszcze, 3 torebki i buty, a jeszcze kusi mnie czarna skóra
Zadowolona jestes z wezowych butow?

Cytat:
Napisane przez Kamila96 Pokaż wiadomość
Ja jako 'nowa' wizazanka postanowiłam ograniczyć się parę tygodni z odwiedzaniem wątku. Na pewno na dobre mi to wyszło [emoji6]

Nie ukrywam, że czytając te teorie korciło mnie, żeby się odezwać, ale mam już dosyć tych wszystkich afer...

Poza tym ta kolekcja jest idealna [emoji177]

Miłej niedzieli ☕️

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kolekcja jest boska

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
Dziękuje...

Tak, to prawda kolekcja wyjątkowo trafia w me gusta.... Zanabylam juz sporo rzeczy, dlatego mogę zrobić sobie przerwę i nic nie kupować....chociaż Beatka mnie jeszcze kusi koszula, i pewnie polegne za jakiś czas

Ja na wątku jestem ponad 10 lat i nie ukrywam, ze ciężko było/jest mi się nie udzielać.....ale tak jest dla mnie naprawdę lepiej
Niebieska czy czarna? Jak czarna to chce przypomniec, ze mialam ja pierwsza
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora