Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode - Kielce cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-04, 23:17   #1853
Marcelinka983
Przyczajenie

Dot.: Kielce

joasiatko- Super ,super czekam na relacje z niecierpliwością i mam nadzieje ze wszystko będzie OK. Co do ceny to ja płacę więcej trochę bo to już inny rok i ceny poszły w górę,ale mam nadzieje ze będę wiedzieć za co zapłaciłam,zresztą jak tam była to mi sie bardzo podobało ,i obsługa sie ciągle nami interesowała. Dekoracje tez maja fajne i sama okolica jest super. Moja teściowa ciasta będzie piec sama bo robi pyszne,znana w całej rodzinie z tego jest,a torta ma zamówić w cukierni Dorotka,podobno bardzo dobre. Mam jeszcze dylemat czy wsiąść zespół czy DJ,a może obojga??
Co do DJ to znam fajnego pana Wsół ,ale co do zespołu to totalna pustka u mnie, jak by nie było muzyka to podstawa na weselu,potem jedzenie itd. A czy u was na weselach zaczyna sie jedzenie od przystawki dla każdego jednej ,potem ,zupa, drugie danie ,i później wszystkie przystawki na stół?? Bo tak mi proponowali w lokalu i podoba mi sie to ,ciocia mówi ze taka powinna być prawidłowa kolejność dań, za to moja mama mówi ze jak chodzi po wselach to wszędzie są przystawki na stole od razu wszystkie i wynoszą szybko zupe itd... Co o tym myślicie??(mi pasuje bardziej wersja 1 tak uroczyściej bardzo nie??)

Słyszałam tez coś o targach ślubnych w Kielcach ,czy coś wiecie o nich??
Gdzie kiedy ,o której a i czy dużo firm sie wystawia?? Warto iść??

I jeszcze jedno pytanie co myślicie o występie na weselu kabaretu lub jakiegoś teatru tańca ,dla rozbawienia gości??
Marcelinka983 jest offline Zgłoś do moderatora