Raczkowanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..
Cytat:
Napisane przez telik
 a ja przeżywam kryzys od 3 dni mam problem z @
Boże dziewczyny jesetem załamana, waga stoi w miejscu, czuję się jak balon a naprawde staram się jak mogę. Dochodze do wniosku że to chyba nie dieta dla mnie. Brakuje mi musli, otręb i jabłek. Nie wiem czy przetrzymac jeszce 6 dni(tyle zostało mi do 2 fazy) czy dać już sobie spokój. 
|
Nie rezygnuj,kazda z nas miala na poczatku kryzys.Wiadomo,organizm musi sie przestawic do tego @,takze nie rezygnuj,zwaz sie 3dni po @ i zobaczysz wtedy prawidlowa wage.Ja tez sie momentami czuje jak balon,ale wierz mi,mimo drobnych grzeszkow waga nie rosnie,albo spada w dol albo stoi,takze warto ciagnac dalej.Jeszcze tylko 6dni i zjesz jabłko Glowa do gory bedzie dobrze
Dorinka-czyli jak rozumiem,najlepiej Bio cla z Omega3 i bedzie dobrze? od 3dni nie biore Bio bo mi sie skonczylo i zauwazylam ze co chwile cos musze przegryzc,a jak je bralam to nie mialam tego problemu,takze musza miec jakis wplyw na to.Dzis jestdokladnie 7dzien jak pije Colon C,i zaczal dzialac ,jelitka zaczeły w koncu pracowac,blonnik zadzialal
Moje menu- sniadanko-jabłko
obiad-omlet z szynka i grecka z oliwakami,
przekaska -migdały
kolacja-pol wiesniaka,pol jabłka,kilka migdałow,2plastry szynki,herbatka
zielona. Do juterka dziewczynki,,milej nocy,papapap
58....57,5...57....56....55....cel!!! 54
|