Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - straszny ból - POMOCY!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-05, 09:28   #2
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari
Dot.: straszny ból - POMOCY!

Cytat:
Napisane przez wisniowaa Pokaż wiadomość
Od jakiegoś roku mam bardzo bolesne miesiączki. Jest to ból nie do wytrzymania, dosłownie mam ochotę wziąć pistolet i sobie ulżyć i zrobić to szybciej bo czuję, że i tak powoli umieram. Byłam u lekarza i powiedziała, że jestem zdrowa i to normalne. Z jednej strony cieszyć się, ale z dugiej nie moge normalnie funkcjonować. Z łóżka nie mogę wyjść, zalewam się łzami z bólu, a co dopiero wyjść z domu. Powiedziałam lekarzywi, że zawsze wtedy wypiję kielicha na rozluźnienie mięśni, powiedział, ze dobry sposób, ale przecież po kilekichu nie wyjdę na zajęcia! Tabletki na receptę przedawkowuję i biorę do nich no-spę - dopiero wtedy czuję jako taką ulgę. Niestety kij ma dwa końce, po tym czuję się zmulona, senna, mam problemy z równowagą i mało co do mnie dochodzi. Tabletki które biorę to Aulin. Z początku pomagały idealnie. Próbowałam jeszcze Buscopan, ale po nim w ogóle nie czułam róźnicy. Jeśli też macie podobny problem, to BŁAGAM! napiszcie mi jakie bierzecie tabletki, albo może jakie inne stosujecie metody.
moze idz do innego lekarza?
bo przeciez nie mozesz sie tak meczyc co miesiac

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując