Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-09-06, 12:16   #910
martyna_tina
Bang Bang Bang

Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !

Cytat:
Napisane przez Ondiine Pokaż wiadomość
Hura! Ja coś czuję, że wrzesień i październik będą mi się niemiłosiernie dłużyć, to najgorsze miesiące pod względem "ciągnięcia się"
Mi wrzesień też zwykle się ciągnął, ale tym razem nawet nie zauważyłam kiedy się zaczął, więc jest nadzieja

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość

Yankee w wiekszosci za szybko mi wietrzeją . Wole Kringle pod tym wzgledem. I tak mam jeszcze sporo yankee, ale nie sprawdzalam co maja nowego od kilku miesiecy. Mam 1 swiece i w sumie chcialabym jeszcze jedną ale ciagle sie powstrzymuje.
Zaczynając z YC kilka lat temu byłam prawdziwie zachwycona, ale mam wrażenie, że od jakiegoś czasu moc ich zapachów spada Na szczęście są jeszcze inne firmy, które oferują prawdziwe killery

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
Ja tez zupelnie nie umiem sie ubierac latem i chodze jak menel za to jesienia i zima uwielbiam, sweterki, spodniczki, cieplutkie skarpetki, zakolanowki, botki

Ja w tym roku chce kupowac juz tylko woski naturalne, na wosku sojowym. Yankee ma super zapachy, ale z wyjatkiem kilku nielicznych, dla mnie wala chemia, a potem parafina. W zeszlym roku w sklepie trafilam na super babeczke, ktora swietnie doradzala i polecila mi zebym na probe wziela jeden naturalny. Roznica OGROMNA.

Czy chwalilam sie juz ze zaczelam jesien kubkiem w ksztalcie wydrazonej dyni? jesien

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja też Tzn. z tym menelem bym nie przesadzała, bo jednak czysta i pachnąca chodzę , ale ubranie się latem to dla mnie katorga Za to jesień/zima = Swetry, swetry, więcej swetrów!

Sojowe są chyba m.in. Busy Bee? Miałam kilka zapachów, ale mnie nie zachwyciły
Jeśli chodzi o YC, to zdecydowanie (według mnie) przebijają je Goose Creek Candle

Super ten kubek!

Cytat:
Napisane przez roksiaczekk05 Pokaż wiadomość
Ale świetnie Widzę, że twój mąż podziela Twoją miłość do świąt

Wczoraj miałam swoją pierwszą jazdę po odebraniu prawka, zrobiłam ponad 200km i prawie wjechałam pod prąd Nadal boję się jeździć, ale jest coraz lepiej
Mąż nie jest takim świątecznym świrem jak ja, ale lubi Święta i Kevina

Odważnie, gratuluję

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
Candycane lane to jeden z moich ulubionych YC bardzo lubie tez icicles.
W ogole powiem wam, ze w zeszle swieta, na imprezie gwiazdkowej poznalam mojego obecnego chlopaka zeby bylo wspanialej, tez uwielbia swieta, wiec na wszystkie moje swiateczne kwiki i zachwyty 'o boze juz niedlugo swieta!!!!!!' Reaguje z podobnym entuzjazmem

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
No to się dobraliście

Cytat:
Napisane przez nowaliia Pokaż wiadomość
A ja nie mogłam się zebrać do zrobienia prawa jazdy, wszyscy praktycznie robili jeszcze w liceum, mnie nie ciągnęło i teraz trochę żałuję, ale jakoś nie widzę siebie za kierownicą, chociaż mam ostatnio myśli, że może warto to sprawdzić . Powodzenia!
Ja prawka też nie mam i raczej mieć nie będę. Nigdy nie ciągnęło mnie za kierownicę. Jestem zdania, że nie każdy powinien siadać za kółko, nic na siłę

Wczoraj było pochmurno i deszczowo, w nocy nawet kołdrą się przykryłam , a dziś znów słońce. Dobrze, że JESZCZE nie jest upalnie

Wymiana zapachowa
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora