|
Bang Bang Bang
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !
Cytat:
Napisane przez Ondiine
Hura! Ja coś czuję, że wrzesień i październik będą mi się niemiłosiernie dłużyć, to najgorsze miesiące pod względem "ciągnięcia się" 
|
Mi wrzesień też zwykle się ciągnął, ale tym razem nawet nie zauważyłam kiedy się zaczął, więc jest nadzieja 
Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC
Yankee w wiekszosci za szybko mi wietrzeją  . Wole Kringle pod tym wzgledem. I tak mam jeszcze sporo yankee, ale nie sprawdzalam co maja nowego od kilku miesiecy. Mam 1 swiece i w sumie chcialabym jeszcze jedną ale ciagle sie powstrzymuje.
|
Zaczynając z YC kilka lat temu byłam prawdziwie zachwycona, ale mam wrażenie, że od jakiegoś czasu moc ich zapachów spada Na szczęście są jeszcze inne firmy, które oferują prawdziwe killery 
Cytat:
Napisane przez Mitsukki
Ja tez zupelnie nie umiem sie ubierac latem i chodze jak menel za to jesienia i zima uwielbiam, sweterki, spodniczki, cieplutkie skarpetki, zakolanowki, botki 
Ja w tym roku chce kupowac juz tylko woski naturalne, na wosku sojowym. Yankee ma super zapachy, ale z wyjatkiem kilku nielicznych, dla mnie wala chemia, a potem parafina. W zeszlym roku w sklepie trafilam na super babeczke, ktora swietnie doradzala i polecila mi zebym na probe wziela jeden naturalny. Roznica OGROMNA.
Czy chwalilam sie juz ze zaczelam jesien kubkiem w ksztalcie wydrazonej dyni?  jesien
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
Ja też Tzn. z tym menelem bym nie przesadzała, bo jednak czysta i pachnąca chodzę , ale ubranie się latem to dla mnie katorga Za to jesień/zima = Swetry, swetry, więcej swetrów! 
Sojowe są chyba m.in. Busy Bee? Miałam kilka zapachów, ale mnie nie zachwyciły 
Jeśli chodzi o YC, to zdecydowanie (według mnie) przebijają je Goose Creek Candle 
Super ten kubek!
Cytat:
Napisane przez roksiaczekk05
Ale świetnie  Widzę, że twój mąż podziela Twoją miłość do świąt
Wczoraj miałam swoją pierwszą jazdę po odebraniu prawka, zrobiłam ponad 200km i prawie wjechałam pod prąd  Nadal boję się jeździć, ale jest coraz lepiej 
|
Mąż nie jest takim świątecznym świrem jak ja, ale lubi Święta i Kevina 
Odważnie, gratuluję 
Cytat:
Napisane przez Mitsukki
Candycane lane to jeden z moich ulubionych YC  bardzo lubie tez icicles.
W ogole powiem wam, ze w zeszle swieta, na imprezie gwiazdkowej poznalam mojego obecnego chlopaka zeby bylo wspanialej, tez uwielbia swieta, wiec na wszystkie moje swiateczne kwiki i zachwyty 'o boze juz niedlugo swieta!!!!!!' Reaguje z podobnym entuzjazmem
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
No to się dobraliście 
Cytat:
Napisane przez nowaliia
A ja nie mogłam się zebrać do zrobienia prawa jazdy, wszyscy praktycznie robili jeszcze w liceum, mnie nie ciągnęło i teraz trochę żałuję, ale jakoś nie widzę siebie za kierownicą, chociaż mam ostatnio myśli, że może warto to sprawdzić  . Powodzenia! 
|
Ja prawka też nie mam i raczej mieć nie będę. Nigdy nie ciągnęło mnie za kierownicę. Jestem zdania, że nie każdy powinien siadać za kółko, nic na siłę 
Wczoraj było pochmurno i deszczowo, w nocy nawet kołdrą się przykryłam , a dziś znów słońce. Dobrze, że JESZCZE nie jest upalnie
|