Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-05, 20:08   #117
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;)

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
O shit. Cieżka sprawa , ja nie poradze , bo mnie rodzice z tż nie puscili by samych gdzieś na tydzien . Ale życze Ci rozwiazania problemu

niqska przedwiosnie odpada juz, bo mam uscislony temat ( epoka sredn , romantyzm ,mloda polska ,wspolczesnosc)

A w ogole jak sie uczycie do tej ustnej , piszecie na kartce pozniej na pamiec, czy jakies prezentacje multim.robicie ?
ja mam już wsio zrobione tylko pozostało mi znalezienie obrazów. Zaniosę mojego laptopa do szkoły i powale ich wszystkich na kolana

Cytat:
Napisane przez Insomnia89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, RATUJCIE!

Razem z moim TŻtem ustaliliśmy, że w tym roku wybieramy się na tydzień nad morze. Nasze wymarzone wakacje we dwoje, odpoczynek od wszystkich, romantyczne spacerki itd...
A dzisiaj moim rodzice powiedzieli, że mamy ze sobą zabrać mojego młodszego brata (12 lat) ze sobą, bo oni w tym czasie sami we dwoje sobie pojadą za granicę Że co..?

Jakich argumentów mam użyć, by ich przekonać,że to zły pomysł?
Wymyślcie coś

Huhu
Ja zapytałabym sie dlaczego oni nie chcą zabrać młodego ze sobą nie czekając na odpowiedzi uśmiechnęłabym sie szyderczo i powiedziała że pewnie z tego samego powodu co ja

Ja w wakacje 2007 tez pojechałam z TŻtem nad morze mimo iż on ma niecałe 2km do plaży z domu a ja z 10 Jak ktoś chce jechać do Darłówka (swoją droga rewelacyjny kurort w sezonie wiele sie dzieje) służę namiarami na pensjonat przy głównym deptaku i 2-3 minuty od plaży warunki świetne a koszta śmieszne
siokoladka jest offline Zgłoś do moderatora