2008-02-05, 20:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;)
Cytat:
Napisane przez klaudens
O shit.  Cieżka sprawa , ja nie poradze , bo mnie rodzice z tż nie puscili by samych gdzieś na tydzien  . Ale życze Ci rozwiazania problemu
niqska przedwiosnie odpada juz, bo mam uscislony temat ( epoka sredn , romantyzm ,mloda polska ,wspolczesnosc)
A w ogole jak sie uczycie do tej ustnej , piszecie na kartce pozniej na pamiec, czy jakies prezentacje multim.robicie ?
|
ja mam już wsio zrobione tylko pozostało mi znalezienie obrazów. Zaniosę mojego laptopa do szkoły i powale ich wszystkich na kolana
Cytat:
Napisane przez Insomnia89
Dziewczyny, RATUJCIE!
Razem z moim TŻtem ustaliliśmy, że w tym roku wybieramy się na tydzień nad morze. Nasze wymarzone wakacje we dwoje, odpoczynek od wszystkich, romantyczne spacerki itd...
A dzisiaj moim rodzice powiedzieli, że mamy ze sobą zabrać mojego młodszego brata (12 lat) ze sobą, bo oni w tym czasie sami we dwoje sobie pojadą za granicę  Że co..?
Jakich argumentów mam użyć, by ich przekonać,że to zły pomysł?
Wymyślcie coś 
|
Huhu
Ja zapytałabym sie dlaczego oni nie chcą zabrać młodego ze sobą nie czekając na odpowiedzi uśmiechnęłabym sie szyderczo i powiedziała że pewnie z tego samego powodu co ja 
Ja w wakacje 2007 tez pojechałam z TŻtem nad morze mimo iż on ma niecałe 2km do plaży z domu a ja z 10 Jak ktoś chce jechać do Darłówka (swoją droga rewelacyjny kurort w sezonie wiele sie dzieje) służę namiarami na pensjonat przy głównym deptaku i 2-3 minuty od plaży warunki świetne a koszta śmieszne
|
|
|