2016-09-07, 07:53
|
|
|
Cały czas się uczę
|
Dot.: Neauty Minerals
Cytat:
Napisane przez pseudofeministka
Również się ciesze  U mnie cieplejsze dni sa od kilku dni. Tak wiec jutro pierwsze testy i w swietle dziennym, na dworzu i po powrocie z roboty  Będzie to dość miarodajne.
Chociaz odkad zaczelam dodawać dwie krople zelu HA 3% do Pharmacerisa to podkładem na twarzy praktycznie nic mi się nie dzieje. Nie dość, ze ladnie wygląda, to twarz mi się nie swieci, dzięki czemu nie sciera się i jest na miejscu.
A masz może jakies cienie z Neauty? Ja zamowilam Sand Beach i Volcanic Ash, Wydaja się być dobrze napigmentowane, ale zastanawiam się tez nad innymi. A wiadomo, ze w jednej firmie , mogą być rozne kosmetyki 
|
Bardzo lubie podklady i bazę Neauty, ale cienie mojego serca nie skradły. Obecnie mam tylko In the Mist, ktorego używam do rozświetlenia wewnetrznego kacika oka. Jak dla mnie pigmemtacja i trwałość sa przeciętne. Przy moich ulubiencach, Meow i Bellapierre, cienie Neauty niestety wypadają blado. Ale to samo dotyczy Annabelle.
Nie próbowałam jeszcze rozy, ale na pewno skuszę sie przu jakiejś okazji.
A jeszcze pytanie o zel HA, jakiej firmy używasz? Bo z opisu efekt jest super u ciebie.
Edytowane przez syshda
Czas edycji: 2016-09-07 o 07:55
|
|
|