Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-09-07, 07:08   #3753
Honcia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1

Cytat:
Napisane przez justynan01 Pokaż wiadomość
Honcia mam nadzueje ze jeszcze poszliscie spac. No do tego treningu musisz byc sprawna a te staniki sue sprawdzily u mnie wiec i uciebie powinny
Tak ja spalam do 7:30 a Marcelina do 6:30 i zajmowal się nią mąż. On teraz bardzo późno wraca i poranek to jedyny czas kiedy moze z nią pogadać. Dzisiaj w nagrodę zrobiła mu koopę deluxe po pachy i osikała go[emoji12]

Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość
Mi na początku ciąży leciały jak szalone, zaczeły jak jeszcze nie wiedziałam, ze w niej jestem. Wiwc jestem znów jakimś wybrykiem

My mamy od samego początku zapalone lampki czerwone ledowe-takie choinkowe. Wsadziłam je do takiej kuli zrobionej ze sznurka ( tak jak sie robi cotton balls).
Ja wczoraj wybralam sie do sklepu, mam kawaleczek. Gabi była juz taka do spania. Myślałam, że uśnie. A tu w drodze do sklepu ogladała wszystko, a z powrotem placz:/ W domu dalam pierś, bo wsumie minelo juz 2 godz od jedzenia, a ta jeszcze wiekszy placz. Zmeczenie wzieło góre. Moglam iść w chuście, Gabi pospałaby i wszyscy byliby zadowoleni.

Co do usypiania to jak wyczaje moment jak zaczyna marudzic, dam smoczka i pieluche przystawie po to aby nie wypadał to sama usypia.
Na noc tak samo, a czesem przy cycusiu bez smoczka usypia. Tylko na noc trzeba jej wkladac smoczka jak wypadnie poki nie zasnie twardo i sama wypluje i trzymac za raczki bo jeszcze troche ja wybudzają. Ale dla mnie opcja super, bez noszenia, chodzenia,kłysania. Sama.

Ostatnio wrociły nam poranne problemy brzuszkowe takie, ze termofor nie daje rady. I Gabi wlasnie na klacie u mnie śpi, juz 3 czy 4 poranek :/

Dziś o 18.15 stukną nam 3 miesiące
Czyli dzisiaj stawiacie[emoji512] [emoji480]
Najlepszego dla Gabi[emoji11]

Honcia jest offline Zgłoś do moderatora