Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-09-07, 08:20   #3757
ania230
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1

Hej.
Widzę ze tak noc u wielu z Was byla ciężka.... u mnie również.

Maja usnela o 21 oczywiście wrzask przy cycku i butelce. Obudzila sie o 00.30 i ochoty na sen nie bylo. Polozylam ja do łóżeczka z nadzieją ze zaśnie i oczywiście wielkie g z tego bylo. O godzinie 2 tz ja wzial na ręce a ja się położylam w salonie i odlecialam. O 3 sie przebudzilam i tz wymienilam. Polozyl sie w salonie a my razem w łożku z cycem. Oczywiście na początku awantura a potem usnela do 5. Pobudka cyc i niespokojny sen do 8.30. Wiercenie sie i wymachiwanie raczkami.

Teraz juz jest na macie.... ale juz się złości.
Dzień może być ciekawy...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość

Dziś o 18.15 stukną nam 3 miesiące
Najlepszego dla Gabi [emoji512] Oby problemy brzuszkowe szybko przeszly.

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Cytat:
Napisane przez justynan01 Pokaż wiadomość
Zabcia gratulacje trzeci miesiac

Mi sie dziecko zepsulo :/ nie wiem gdzie oddac, a powinna byc jeszcze gwarancja
Juz trzeci dzien z rzedu redukuje swoj trzeci sen nocny :/ dwa dni temu bylo to 1,5 h, wczoraj niecala godzina dzis w ogole. Dzis nawet w lozeczu nie chce sobie polezec sam. Najchetniej przy mnie a jeszcze lepiej przy cycku. Gdzie te dobre czasy gdy spal do 10 czy 11. Fakt wczoraj mial na dniu dluzsze dtzemki, ale ja juz przyzwyczailam sie ze on pospi z rana ja sobie cos zrobie za ten czas, a potem juz tylko zabawa z nim. A tu lipa :/
Właśnie Justynko najgorsze to ze się przyzwyczajamy a tu niespodzianka :/
U mnie Maja również od dwóch dni popsula się.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora