2008-02-06, 07:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2
Cytat:
Napisane przez Estella
Kaisandro w Wwie macałaś Diora?!
Ja dziś wąchałam nowe Givenchy  , wciąż czekam na Escadę, eh.
Snow a ja bardzo lubię DDML, a właściwie lubiłam, dawno go nie miałam, chętnie znowu poużywam.
|
Boję się sprawdzić, jak pachną te nowe Givenchy. W ogóle boję się iść do Sephory Boję się, że mój nałóg tam eksploduje i wydam mnóstwo pieniędzy, których wydać nie mogę, bo prawdopodobnie niedługo będę już rezerwować wakacje...
Cytat:
Napisane przez zizou
Kaisandro a w jakiej cenie kwiatek?
za mna aktualnie chodzi rozswietlacz estee lauder [chyba majade go gdzies wklejala] i jak go znajde to kupie. no i te klinikowe roze [obydwa  ]; no i czekam na tego nieszczesnego benefita 
|
Jaki rozświertlacz, jaki? 
zizou nie poznałam Cię przez tego ava nowego Śliczna kicia 
Przejrzałam szybko co się działo w wątku od wczoraj i nie widziałam Twojego avatara, więc myślę sobie, co jest, zizou przestała się udzielać Nic podobnego, dalej trwa w nałogu Dwa róże, hehe 
Cytat:
Napisane przez zizou
em na allego pojawilo sie sporo zapachow w pojemnosci 15ml  jest cinnamon toast  ja sama juz kupilam [  ] kadzidlo i wisnie w czekoladzie a w obserwowanych kilka kolejnych 
|
O nie Chciałabym Cotton Candy, ale chyba dzielnie się powstrzymam.
Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec
Chyba powinnam się tu zapisać 
Wygląda na to że jadę jutro po zakupy klinikowe i mam zamiar testować czawrtego maczka  Nie żeby był mi potrzebny, ale stwierdziłam że byłoby miło go mieć 
|
Witamy 
Obawiam się, że tutaj raczej uświadomimy Ci, że nowy maczek jest absolutną koniecznością 
Cytat:
Napisane przez YenneferD
Więc skapitulowałam, i dołączam do Was - w końcu lepiej być w nałogu z kimś, a nie meczyć się samemu 
|
No pewnie, w grupie raźniej
Cytat:
Napisane przez iceflower
Przyjechała moja siostra i nic mi nie dała.  Tzn. kazała czekać do jutra i nie chce nawet powiedzieć, czy ma dla mnie serum z Body Shopu.  Jak ja zasnę? 
|
no wiecie co, na takie nerwy oczekiwania Cię narażać? 
Ja bym nie zasnęła
|
|
|