Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-06, 07:03   #47
snowqueen
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Kaisandro w Wwie macałaś Diora?!
Ja dziś wąchałam nowe Givenchy , wciąż czekam na Escadę, eh.

Snow a ja bardzo lubię DDML, a właściwie lubiłam, dawno go nie miałam, chętnie znowu poużywam.
Boję się sprawdzić, jak pachną te nowe Givenchy. W ogóle boję się iść do Sephory Boję się, że mój nałóg tam eksploduje i wydam mnóstwo pieniędzy, których wydać nie mogę, bo prawdopodobnie niedługo będę już rezerwować wakacje...

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
Kaisandro a w jakiej cenie kwiatek?

za mna aktualnie chodzi rozswietlacz estee lauder [chyba majade go gdzies wklejala] i jak go znajde to kupie. no i te klinikowe roze [obydwa ]; no i czekam na tego nieszczesnego benefita
Jaki rozświertlacz, jaki?

zizou nie poznałam Cię przez tego ava nowego Śliczna kicia
Przejrzałam szybko co się działo w wątku od wczoraj i nie widziałam Twojego avatara, więc myślę sobie, co jest, zizou przestała się udzielać Nic podobnego, dalej trwa w nałogu Dwa róże, hehe

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
em na allego pojawilo sie sporo zapachow w pojemnosci 15ml jest cinnamon toast ja sama juz kupilam [] kadzidlo i wisnie w czekoladzie a w obserwowanych kilka kolejnych
O nie Chciałabym Cotton Candy, ale chyba dzielnie się powstrzymam.

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Chyba powinnam się tu zapisać
Wygląda na to że jadę jutro po zakupy klinikowe i mam zamiar testować czawrtego maczka Nie żeby był mi potrzebny, ale stwierdziłam że byłoby miło go mieć
Witamy

Obawiam się, że tutaj raczej uświadomimy Ci, że nowy maczek jest absolutną koniecznością

Cytat:
Napisane przez YenneferD Pokaż wiadomość
Więc skapitulowałam, i dołączam do Was - w końcu lepiej być w nałogu z kimś, a nie meczyć się samemu
No pewnie, w grupie raźniej

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Przyjechała moja siostra i nic mi nie dała. Tzn. kazała czekać do jutra i nie chce nawet powiedzieć, czy ma dla mnie serum z Body Shopu. Jak ja zasnę?
no wiecie co, na takie nerwy oczekiwania Cię narażać?
Ja bym nie zasnęła
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora