Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode - Kielce cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-06, 08:58   #1881
eweline
Przyczajenie

GG do eweline
Dot.: Kielce

Cytat:
Napisane przez oniaczeq Pokaż wiadomość
Co do Pasternaka to to może troszkę sie wypowiem, nie znak dokładnie ceny ciast dlatego ze pracuje tam moja znajoma i zazwyczaj zabierała ciasta na jakaś imprezę wiec o smaku mogę sie wypowiedzieć Ja jak najbardziej polecam , ogólnie nie przepadam za ciastami jednak tamte mogłam jeść i jest, zamawiałam tez dwa razy tam tort urodzinowy dla 2 latka , typowo śmietanowy ale tez był pyszny, kg kosztował 30-35 zl jak dobrze pamiętam, A rzeczy potrafią robić niesamowite, ja zawsze zamawiam samochody ale wpadłam tam raz jak szykowali ciasta i tort na wesele i stałam tam chyba tak
My tez bedziemy miec ciasta i torty od pasternaka, na weselu mojej szwagierki wszystkim smakowalo .najlepsze (moim zdaniem) torty to tiramisu i brzoskwiniowo -smietankowy niestety teraz sa troszke drozsze ,ale jesli ktos ma znajomosci to napewno bedzie sie oplacalo. zreszta te torty warte sa kazdej ceny. kupujemy je na kazda impreze domwa i nie tylko, i ciagle smakuja pysznie .POLECAM!!! pieknie sie prezentuja na tej paterze .
eweline jest offline Zgłoś do moderatora