Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyny z efektem Jo-Jo ŁĄCZMY SIĘ :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-06, 10:41   #5
ciasteczko 19
Raczkowanie

Dot.: Dziewczyny z efektem Jo-Jo ŁĄCZMY SIĘ :)

Cytat:
Napisane przez sieweczka Pokaż wiadomość
kas!a - witaj a no niestety dopadło dopodało... ale nie poddaje sie zaczynam od nowa

ciasteczko 19
- cieszę się że dołączyłąs do mnie może napiszesz coś o sobie mam nadzieję, że będzie nas troszkę więcej
z miła chcecia napisze cos
jojo: 8 kg. SZOK> jojo atakowało mnie powoli. A to jest zazwyczaj tak: taki moment w diecie kiedy juz sie podobasz sobie. Zaczynasz jeść rzeczy które w diecie nie jadłeś i mówisz: a jedna paczka ciastek nie zaszkodzi, jedna drożdzówka nie, jedna zupka chińska nie a to leciiii i leciiiiiii. Jesz i jesz. Aż tak przez tyzien sobie jesz wszystko i nic nie tyjesz. ALE NAGLE wchodzisz na wage a tu 3 kg mniej. A potem to juz chyba same wiecie.
Ja mam emocjonalne jedzenie wiedz stres , że przytyłam zajadałam. Nie myslalam wtedy że moja przemiana materii moze nie taka i nie chudne juz. Diety 3 dniowe i obżarstwo i tak w kółko.
potem wziełam sie za siebie po jakis 4 miesiacach. i schudłam troche ale znowu jojo ale tym razem 4 kg. Poznałam kogos a to sie zaczeło wychodzenie na lody, restauracje itp itd.
Teraz waze 67 kg a moja wymazona waga to 59
niby tylko 8 kg do zrzucenia ale to nie jest takie łatwe.
I teraz mam ogromna nadzieje i zaufanie do samej siebie że tym razem wyjde z diety a nie bede sie babrac nastepne dwa lata.
ciasteczko 19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując