Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-06, 09:43   #51
Kaisandra
Wtajemniczenie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Kaisandro w Wwie macałaś Diora?!
Niestety nie w Pl, ale pewnie niedługo do nas dojdzie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
Kaisandro a w jakiej cenie kwiatek?
za mna aktualnie chodzi rozswietlacz estee lauder [chyba majade go gdzies wklejala] i jak go znajde to kupie. no i te klinikowe roze [obydwa ]; no i czekam na tego nieszczesnego benefita
ok 47 E, u Nas pewnie będzie droższy

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Za mną nic konkretnego, co by było do zrealizowania tu i teraz, nie chodzi, ale typów mam całe mnóstwo Powoli zaczynam jednak myśleć, co bym najbardziej chciała z UK i jak stworzę taką listę, to może będę oszczędniejsza w wydatkach teraz.
Póki co co prawda biletu nawet nie kupiłam, ale jak patrzyłam na kwiecień na Easy Jet (thx Hosenka ), to faktycznie zamknę się w kwocie 350zł za lot w tą i z powrotem
Ciekawi mnie jeszcze bardzo co też fajnego i w jakich cenach bywa na lotnisku Londyn Gatwick Siostry nie mam co pytać, bo ona na bezcłówce zamiast po kosmetycznych, to po monopolowych latała Oj, nie wrodziła się we mnie, oj nie
Za mną oprócz konkretnych zakupów, chodzi masa nie określonych jeszcze. Poprostu mam chęć coś kupić Ja tak samo wolę odłożyć i kupić poza Polską. Niestety ceny u Nas są o wiele zawyżone. A tak kupię więcej za tą samą kasę . Chciałąm kupić Lucidity, ale jak mam wydać 170 zł, a on kosztuje ok 30 E to ja wolę poczekać

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Co to za YSL? Jakieś foto?
Spodobało mi sie to cudo, na All nawet w atrakcyjnie cenie jest. Ale nie chcę brać w ciemno, a u Nas tego chyba nie ma (pytałam się w Sephorze, to pani uświadomiła mi, że ysl to są tylko perfumy i z tej serii nic więcej nie ma )
fotka:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ysl.jpg (8,7 KB, 36 załadowań)