Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Czesc kochane
KInus bukiecik yen co wybralas bardzo ladny,te rozyczki sa piekne,nawet ten dol pasuje ale mi w sumie tez sie baredziej podoba z tym dluzszym,ale to kwestia gustu oczywiscie,dziekuje za milke slowa o fryzurce
Asienka tak mialam zrobic grzyweczke ale mi fryzjerka odradzila bo mam dziwne wlosy i nie ukladala by sie jak powinna i caly czas by mi sie podnosila i musiala bym ja co razo moczyc,prostowac a ja czasami poprostu nie mam na to czasu wiec zrobila mi taka po skosie
Nabuko witamy na wateczku i gratuluje fasolinki i rzucaj te papierochy kochana hihi,ja rzucilam odrazu jak sie dowiedzialam o ciazy a po poronieniu znowu po tygodniu zapalilam sobie jednego do grilla i tak juz mi znmowu zostalo,ale jak w ciazy bede to tez idrazu rzucam
Ray no to faktycznie moze jedz do lekarza jak tak cie boli ,niby to normalne ale zeby az taki bol?A wlasnie kochana OBIECALAS FOTKI BRZUSZKA JAK MAZ WROCI WIEC JAK????
Pomidorko u mnie to samo jak juz sie nazbiera to trzewba usiasc i wyjasnic tylko ze to u nas wyglada tak ze cio ja glosniej zaczynam mowic to Tz mnie ucisza "..ale nie krzycz..."wiec ja mowie ze nie krzycze ,zaraz znowu podnossze glos i on znowu to samo i jeszcze bardziej mnie denerwuje wtedy i juz zupelnie sie dre hihih a on siedzi cicho,spokojnie jest opanowany i nawet glosu lekko nie podniesie tylko ze stoickim spokojem i mnie to jeszcze bardzij wkurza wrrrrrr
Kasiasiarku czasami trzeba sobie tak porzadnie poplakac zeby pozniej juz moc sie usmiechac,ja tez tak mam jak juz mi sie troszke smutkow nazbiera to sobie poplacze poplacze i juz mi przechodz
Marcelus gratuluje mieszkanka i Jnareszcie bedzie przy Tobie
Misiu to zycze aby Tz wywalczyl podwyzke bo wkoncu mu sie nalezy przeciez,ale ludzie sa wredni,najchetniej to by wykorzystali kazdego pracownika na maksa i jeszcze na odchodne zamiast wyplaty dali kopa w tylek-okropienstwo,ale dobrze ze Twoj tz umie walczyc o swoje-tak trzymac
Madziu to fajnie ze juz cos dla dzidiz znalezliscie a ze w bioderka idzi no coz ,najwazniejsze zeby z dzidzia bylo wszystko dobrze a mamusia po porodzie zrzuci zbedne kilogramki
Emi a mi podobaja sie wiazanki z fotki 4 ale troszke inaczej bym kwiatki ulozyla i az takich dlugich tych traw nie dawala ale sa sliczne ogolnie,ja w ogole uwielbiam ogladac wiazanki slubne wiec mi prawie kazda bedzie sie podobala
A u mnie deszcze leje a ja musze do pracy na 14 .mam lenia jak nie wiem.przez to deszczysko nie chce mi sie z domku wychodzic,jak dobrze ze dzis sroda,jeszcze tylko 3dni i tz powinien byc w domku,ch7yba wytrzymam hihih,milego dnia kochane zycze
Marcelko przeslij mi na pw meila to podesle ci fotki
|