Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na Strawberrynet
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-06, 13:23   #2061
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie
Dot.: Zakupy na Strawberrynet

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Żeby ta wypowiedx nie była całkiem nie na temat tego wątku to powiem, ze przed chwilą dostałam przesyłkę z truskawki Davidoff Game i Ellen Tracey Imagine Shimmer.

Ja chybam mam pecha do tych zapachów. W Ellen Tracy pływa tyle paprochów, że nie sposób tego nie zauważyć.
Wersje shimmer mają z reguły drobinki - brokat, albo inne drobinki nabłyszczające (stąd określenie shimmer) Więc pewnie to one pływają.
To najczęściej wersje limitowane, często dostępne w okolicach Sylwka, albo w lecie

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Eh szukam czegos mocno nawilzającego i znaleźć nie moge
Ja na razie po cichu chwalę krem Loreala (z nowej serii Derma Genesis - właśnie wprowadzana do Sephory) - TŻ przywiózł mi z wolnocłowego ciut wcześniej ( i sporo taniej, przyznaję...). Po tygodniu używania mam naprawdę rozjaśnione cienie pod oczami i skóra przestała być "drażliwa".
Choć na początku się ciut bałam, bo nim się przyzwyczaiłam to reakcją było mocne rozgrzanie skóry - tak na minutę, dwie po nałożeniu, teraz już tego nie mam...

Nieźle nawilża AA (taki w buteleczce, z pompką), ale mnie uczula, więc musiałam z niego zrezygnować...

Cytat:
Napisane przez amber2046 Pokaż wiadomość
Dziękuję raz jeszcze za pomoc z Meteorytami.
Nie ma sprawy - niech dobrze służą i szybko przylecą