Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Bo Cię pokochałem..."
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-06, 12:45   #1
qathe
Wtajemniczenie

"Bo Cię pokochałem..."

Jestem w wielkiej kropce.Nie wiem co mam robić w tej syuacji,bo nie chcę go starcić

Wczoraj powiedział mi,że się we mnie zakochał.Przed tym zdarzeniem umawiałam się z nim kilka razy,całowaliśmy się,przytulaliśmy.Dodam,ż e znaliśmy się przed tem dość długo, ok. dwóch lat,ale zaczeło być tak od września 07.On opiekował się mna po każdej imprezie gdy więcej wypiłam.

A wczoraj był jakiś nie swój,ignorował mnie.I w końcu powiedział...Ja nie wiedziałam co mam na to odpowiedzieć.Powiedziałam mu,że mój stosunek do tego,że ja narazie nie chcę się zakochiwać,ani wpiepszać w żadne związki.Chcę sie wyszaleć,jestem młoda.Mamy inne spojrzenie na te sprawy pewnie ze względu na naszą różnice wiekową,która wynosi sześć lat...To było w sumie pierwsze nasze spotkanie z paczka przyjaciół od czasu naszych spotkań "sam na sam".Ja witając się z nim rzuciał zwykłe "siema" tak jakby nigdy nic.Później wypomniał mi właśnie to,powiedział,że wyobrażał sobie inaczej nasze spotkanie wśród znajomych po tym wszystkim.Milczałam.On wstał powiedział "to nrazie" i poszedł.Troszke mnie to zszokowało,ale w końcu pobiegłąm za nim i go zatrzymałam.Miał łzy w oczach,płakał,przytuliłam go do siebie i powiedziałam żebyśmy usiedli i pogadali.Już wiedziałam,że mu na mnie bardzo zależy.Ale przy tych wyznaniach był taki osłchły,obcy jakby to,że sie we mnie zakochał było moją winą,jakby to co teraz czuje było jakimś przekleństwem...Może niepwoinno wyjść tak jak wyszło?Może popełniłam jakiś błąd? Ja może i chciałabym z nim być,ale boję się i nie wyobrażam sobie jakby miał wyglądać ten związek.To dla nie wszytsko dzieje sie za szybko.On teraz chce o mnie zapomnieć.Powiedział,ze za tydzień pewnie mu przejdzie...Ale po co ? Odprowadził mnei i całą droge milczeliśmy,trzymał dystans był taki obcy Nie był już tym kochanym M. Co mam zrobić? Czy tydzień starczy by wyrzucić kogoś z głowy,by się odkochać? Dla mnei to bez sensu... Powiedzcie co mam robić ?

qathe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując